If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дори и да се намерят гумите с джантите по никакъв начин никой не може да докаже че това са твоите джанти. Гумите ще ги хвърлят естествено, а джантите ще се пребоядисат и тогава няма да ги има нито драскотинките нито Мишелинките! Аз бих се надявал на 6-ца от 6/49 но не и да ги намериш. Жалко "обущата" на колата си ги бива, но си имал кофти късмет. Аз дебна от 2 седмици тия дето ми разбиват гаража и нямам резултат а ти искаш джанти които Бог знае къде са се озовали вече! По добре си купи нови джанти колега ще си спестиш куп нерви. Знам че за теб е важно да има справедливост и виновника да бъде наказан, но в България това няма как да се случи за съжаление!
In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Сумата е посочена за хората които извън този форум биха свършили работата.
колега да не разберат айдуците само че толкова държиш на тия джанти че ще ти ги връщат на откуп спица по спица,аз за 2 лева пенсионерка с прашка убивам а има хора за тая дебела кешовица ще им направят среща на главата с гръбначният стълб,ще се оглеждам джантите са рядки и се набиват на око,сложи едни секретни болтове другият път аз имам 4 комплекта и мога да си ги сложа и 4те сега съм с един и като стана сутрин колата си седи на тиквичките та 35-40 лв струва спокойствието.
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Comment