Първоначално публикувано от georgioss
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
търтей
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщениеПред Мирето да кажете,че сте яли конско...току що и паднахте в очитеМомичето реве тука за кончетата, сега само ще се депресира още повече. Отиде коня у ряката..пардон фурната.
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеСкий не моа свара 'а чета..... Търтей не я трий до утре, че съм нощна
Първоначално публикувано от georgioss Покажи съобщениестрах ме е от високото, само ще настройвам един mikrotik техниците се катерят по такива местааз имам лаптоп и кола
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от georgioss Покажи съобщениестрах ме е от високото, само ще настройвам един mikrotik техниците се катерят по такива местааз имам лаптоп и кола
Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщениеПред Мирето да кажете,че сте яли конско...току що и паднахте в очитеМомичето реве тука за кончетата, сега само ще се депресира още повече. Отиде коня у ряката..пардон фурната.
sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеПази аватара, току виж накой го намаже на филийка това магарче.Магарешкото е кисело
Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Първоначално публикувано от georgioss Покажи съобщениес търтей и да си оправим отношеният и да не ги все едно.
имам профил тук мин. 2 години, но умишлено си регистрирах нов заради тази тема която ме интересуваше ... просто исках да е малко по- дискретно що става въпрос за пари
така, че ..sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщениеАватара е магареМагарешкото е кисело
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
Comment