Известие
Collapse
No announcement yet.
Честита победа на hell_cat.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
сега по ринга с тениска на Алфа Ромео
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениесега по ринга с тениска на Алфа РомеоAlfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Е що пък да не пише, поне едно мерси ще каже момичето, все пак илядо уева спечели, честито и да си ги харчи със здраве.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеЩе видим, чакаме.
Аз не гласувах с нито един глас (и се гордея с това), но хвърлих един два пъти поглед във въпросната тема (поне за мен, доста омерзителна история).
Разбира се под достойнството ми е да коментирам и да давам оценки, все пак в свободна страна живеем.
Всъщност ми е интересно, колко малки и ниски могат да бъдат целите на някого и колко много енергия (и своя и чужда) може да се изхаби, и за постигането им, и за петте минутки телевизионно време с които да погъделичка егото си.
Просто панаир на суетата и жалка история за ценностни системи.
О tempora o mores
Дерзайте колеги, направихте я победител да видим резултата заслужавал ли си е усилията.
Last edited by fade; d.m.y г., 18:52.
Comment
-
сега вече ТЯ е толкова "нависоко" че всички са много под достойнството й!!! съмнявам се някой да получи едно истинско Благодаря! често пъти хората забравят откъде са тръгнали по пътя за славата и победата. Но такива хора често пъти се връщат с гръм и трясък там откъдето са тръгнали!!! жива и здрава не жидея за нейното мерси. аз също гласувах, незнам защо. не ми е в стила да давам оценки за някой, който дори и не съм виждал, камоли да познавам, ама хайде все пак....както и да. Живи и здрави всичкиIn God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
В интерес на истината, ако бях на нейно място, показвам среден пръст и хич не ми пука.Все пак, поне в 10 страници беше обвинявана, че е курва и неграмотна, като това нямаше нищо общо със северния елен.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеВ интерес на истината, ако бях на нейно място, показвам среден пръст и хич не ми пука.Все пак, поне в 10 страници беше обвинявана, че е курва и неграмотна, като това нямаше нищо общо със северния елен.Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Честито и от мен! Хубавото си е хубаво...няма как да кажеш на хубавото лошо.
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеВ интерес на истината, ако бях на нейно място, показвам среден пръст и хич не ми пука.Все пак, поне в 10 страници беше обвинявана, че е курва и неграмотна, като това нямаше нищо общо със северния елен.
Какво ли чудо ще е обаче ако все пак девойката реши да благодари на всички от този форум които са гласували за нея защото са преценили че е красива и заслужава да е първа- все пак това беше конкурс по красота а не по литература.
Comment
-
Ще има да си чакате благодарностите ... В очите ви беше заявено, че сте ненужни за успеха на въпросната персона. А и не виждам нищо достойно в това да кажеш на всички подпомогнали те да го духат - както си позволи тази "личност", след като стана ясно че ще спечели измисления конкурс.
Ама халал да ви е - направихме си изводите, и драснахме чертата.
Comment
Comment