Известие

Collapse
No announcement yet.

Честита победа на hell_cat.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
    Ще има да си чакате благодарностите ...
    А защо трябва да очакваме да получим нещо!?
    Тя все пак ни даде предостатъчно, само срещу няколко кликвания!
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
      А защо трябва да очакваме да получим нещо!?
      Тя все пак ни даде предостатъчно, само срещу няколко кликвания!
      Да, даде ни предостатъчно словесна помия.....
      Не бива да забравяме, че в този форум освен мислещи с "долната глава" има и други типове хора от мъжки и женски пол.

Има една приказка "По дрехите посрещат, а по ума изпращат"
      Ами при една проста ретроспекция - в самото начало, въпросната персона беше посрещната подобаващо и адекватно добре, както и трябваше да бъде(като се вземат впредвид външните и качества и приемливото и отношение...приемливо беше в началото само).
      Но, по дрехите само посрещат, а по ума изпращат и изпращането и беше напълно адекватно на непристойното и поведение.
      Досега съм срещала всякакви груби, нападателни и недотам етични реплики в този форум, но не бях срещала някой да си позоволи открито да псува останалите участници във форума, както тя си позволи, отправйяки призив към колегите"да го издухат".Което беше меко казано "голямото наакване" от нейна страна.Ама всеки според възможностите си, толкова си може момичето.
      И с това показа, че освен елементарно възпитание и мозък в главата си, същата не притежава и елементарно чувство за такт.
      Дано все пак се вслуша в многократно оправените съвети към нея и да си наеме PR, който ще замаже като с фон дьо тен празнотите и, та да не се излага много по телевизията.
      Искрено съжалявам за тази история, защото в самото начало и аз бях много очарована от тази девойка(от външния и вид), гласувах за нея многократно(дори разпратих линка на приятели да гласуват също).
      Но впоследствие съжалявам, защото според мен тя не заслужава мойта подкрепа, както и на голяма част от колегите, тъй като си позволи брутализми, заради които вместо да се гордеем с победата и, сега се налага да ни е срам и да не желаем да се асоциираме по никакав начин с това същество.
      Last edited by milenamr; d.m.y г., 15:03.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
      Втора национална среща на 155

Comment

По-добре няма как да бъде казано...
        2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
        GSM: 0888 520 600

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
          .......... но не бях срещала някой да си позоволи открито да псува останалите участници във форума, както тя си позволи, отправйяки призив към колегите"да го издухат".............
          Това съм го пропуснал!Нищо грешката е моя.
          До колкото си спомням, тя се държеше нормално докато "някой" не реши да я нарече курва!Видял съм достатъчно в този форум, но с други участници.До сега обаче нещата не са се развивали така.
          В интерес на истината, знам много интересни неща за някои от "видните" личности в този форум, но не мисля че трябва да стават обществено достояние!
          Ако Силвия не беше предизвикана, нямаше да се стигне до тук!
          Не я защитавам, но мисля че всеки може да пише в този форум, без да му се иска удостоверение за коефициент на морал.
          sigpic
          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Кукер
            аз не разбрах- за какво пусна темата ?Да честитиш или да подклаждаш махленските спорове пак...Ако е първото-не се справяш Виж за второто-на прав път си
            Хайде стига вече,а ?
            Животът е прекрасен и всеки има право да си го живее, така както сметне за правилно
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Дано само и тая тема да няма 9 живота. Щото подозирам че ще се "омаца" и тая.
              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Сори, ама имам горчив опит с подобни теми. Не се държите на ниво и се оливате.

Да й е честито на момичето. Ако се покаже с фанелка на алфа - евала. Ако й трябва пиар да ми звънне.
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                X