Снова си аз из нета, и ми попада линк с 10-те божи заповеди, който по мое мнение са нескопосана редакция на някой неща дето египтяните са ги писали мо-о-о-ого отдавна, и докато прехвърлях колко съм грешен, и от какво да се пазя, налитам на забрана номер 10 - Не пожелавай жената на ближния си, нито къщата му......и ала - бала нататък.......нещо фрапантно на пръв поглед ше речете.....айде бре......що не пише - "Не пожелавай мъжа на ближната си", ами жената......начи се предполага че само ние мъжете сме грешните хайвани, а момите могат да си пожелаят който момък искат, и моментално да го обладаят......а ние не може да топнем пипера в лехичката на жената на ближния......ебаси.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Потресающа несправедливост и дискриминация
Collapse
X
-
Абе, сигурно точно тая заповед е била при останалите пет Божи заповеди и не е стигнала до нас!
доказателство
п.п. Интересно ми е, кои ли са били другите четири?Last edited by bager; d.m.y г., 23:40.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеХахахаха - пепсито до каква лиготия води : )))
Язе днес пих сок вишна, ама мислим същото като адашчето; питам се що има и тук таквизи вопиющи несправедливости ( да не отваряме пак дума за 8 март, примерно...)166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениещото тяхната работа е да седят в кухнята и да правят сандвичи
фенове на RWJ ?
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеОх.. не ща да съм лош пророк, ама тия, дето много се отварят, обичайно си намират майстора точно там, дето най-малко очакват
ПП: иначе всичко това в кръга на шегата, аз съм твърд привърженик на равенството на половете ;D
ППП: ферарист, то за тях заповеди няма нужда, щото те и да си наумят нещо да го направят от пусти му инат ше го направят , ако ще 5000 заповеди да има ;Dsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение...
ПП: иначе всичко това в кръга на шегата, аз съм твърд привърженик на равенството на половете ;D
...
Comment
-
Тая заповед е още едно косвено доказателство че средновековната църква, пведи доста векове е съчинила тия уж Божи заповеди, в стремежа си да наложи на масите някакви общоприети правила.....а понеже тогава патриархата е бил много силно развит, всъщност то друго май е нямало, жената е била основно слуга и бебеносител, затова е и това дискриминационно определение.....
Все повече се убеждавам че теорията на Цайтгайст е доста сносна, и голяма част от сегашните църковни глупости са едитнато копи на египетската "митология".....наречена с думата "мит" за да си мисли масата че едва ли не те са нещо в сферата на измислената несериозност......
Нали не съм кой знае колко сериозен за Чат раздела.....?Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 13:41."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеТая заповед е още едно косвено доказателство че средновековната църква, пведи доста векове е съчинила тия уж Божи заповеди, в стремежа си да наложи на масите някакви общоприети правила.....а понеже тогава патриархата е бил много силно развит, всъщност то друго май е нямало, жената е била основно слуга и бебеносител, затова е и това дискриминационно определение.....
Все повече се убеждавам че теорията на Цайтгайст е доста сносна, и голяма част от сегашните църковни глупости са едитнато копи на египетската "митология".....наречена с думата "мит" за да си мисли масата че едва ли не те са нещо в сферата на измислената несериозност......
Нали не съм кой знае колко сериозен за Чат раздела.....?
На когото му пречи, да не чете.Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 13:58.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
Прекалената женска еманципация, води до нааквация...има сектори, в които наличието на жени само оплескват положението.
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
От време оно са необходими средства за контролиране на масите, сиреч народ, та и до ден днешен е така.Така се осъществява контрола.
Аз да питам откъде да сме сигурни, че точно това е пишело в тези заповеди..
Всично е в съзнанието, всеки намира в различните религии това което търси,дори и в така наречените секти.На всички тези "организации" целта е една и съща - контрол и пари..Last edited by tanatos; d.m.y г., 20:18.Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение.....а ние не може да топнем пипера в лехичката на жената на ближния......ебаси.....
-Отче да ч*каш чужда жена грях ли е ?
И той мъдро отговаря :
-Хммм..ако е по взаимно съгласи е ,не е !
Та,всичко зависи от тълкуванео на каноните
п.п.
За дискриминация и несправедливост..тихУ“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Всичко е според зависи, ако си на "полюинка" никакви физически закони не важат, та камоли църковните, да не говорим че дори на моменти ставаш безсмъртен. Та толкова за вярата... Относно жената на ближния си, може би се има в предвид жената на брат, роднина или нещо от този сорт, не че историята не познава 1 и 2 такива случай. Въпреки това защо не е писано нищо по въпроса и за жените, то не че в този объркан свят се знае кое е мъж и кое жена, но все пак...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
Comment