Известие

Collapse
No announcement yet.

Потресающа несправедливост и дискриминация

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
    е те това е най-важното
    "Mъжът, който не владее KAMA-СУTРA дели ложето на своята съпруга с нейния любовник "

Важно е, ако си падаш по тройки

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение

Реакен разговор между две жени:
    - Абе тоя нашия шеф жена си има, а само за жени говори..Да не е пе*ерас..
    Значи около 90% от мъжете са "педали", според тия двете!?
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
      Важно е, ако си падаш по тройки
      :
      Взимам си думите назад-усвоил си древната техника
      тройки 'кви ?
      Хи-хи-хи руски ,които били същите като шведските - ама с коне или
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
        ...
        Реален разговор между две жени:
        - Абе тоя нашия шеф жена си има, а само за жени говори..Да не е пе*ерас..
        Реален въпрос след като отрязах сестра ми да и взема цигари от едно момиче (по ирония на съдбата блондинка):
        Сестра ми: Пед**аст!
        Момичето: Ама ако е пед**аст как ти е брат - гледаше много сериозно и така и не схвана защо и се смеем

По темата: не съм съгласен, че законите са измислени за да ни направят по "човечни", а по-скоро за контрол на стадото. Жената тогава не е имала право на глас и ако направи нещо такова виновен е мъжът (и това до днешни времена - винаги мъжа е виновен )
        sigpic
        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
        BMW 316 Compact '95

Comment

Взимам си думите назад-усвоил си древната техника
          тройки 'кви ?
          Хи-хи-хи руски ,които били същите като шведските - ама с коне или
          Естествено български! Правиш го с мъже, а имаш чувството че го правиш с коне.

п.п.Аз па на какво попаднах......http://lifestyle.winner.bg/misswinner/all/
          Last edited by Kuker; d.m.y г., 10:54.
          sigpic

Comment

Да ме подгонят от някое дружество за защита на животните ли искаш,а?
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Да ме подгонят от някое дружество за защита на животните ли искаш,а?
              Една "велика" моя "мъдрост" гласи*: "Не е важно кой те гони, важно е да не бягаш дълго за да му /й/ останат сили като те хване"

*Да се чете на вентилатор!
              sigpic

Comment

ще се проявя като някой от невероятните ни сънародници социолози и ще анализирам резултатите до момента

половината от собствениците на алфа ромео явно са смотльовци. за сметка на това 30% от от притежателите на италианската марка са отвратителни предатели, които не заслужават да дишат и да усещат близостта на друго човешко същество. в същия момент петима българи каращи алфа ромео са измъчвани постоянно от мисълта за стореното, и осъзнават, че ще горят в ада, но силно се надяват това да не е така, за това обещават никога повече, наистина, заклевам се, не бях аз виновен. Останалата част ся явно долни заговорници, които завиждат на грешниците и кроят мръснишки планове как да предадат спътниците в живота си !
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Ти от кои си?
                  sigpic

Comment

опа обърках темата

а аз попадам в категория свръх тежки - обичам да похапвам и да пийвам
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                      опа обърках темата

Кво става бре човек, немош ги нацелваш тия теми последно време
                      sigpic Alfasud/156 1.8ex
                      156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

опа обърках темата

Не те разбрах?
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
                          Кво става бре човек, немош ги нацелваш тия теми последно време
                          дебиш, забелязвам и аз такава притеснителна тенденция, напоследак и лявата ръка ме стяга нещо постоянно и сърцето ми придърпва, май някакви здравословни проблеми се задават

---------- Post added at 14:49 ---------- Previous post was at 14:43 ----------

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                          Не те разбрах?
                          не попадам в никоя от горе-описаните категории в поста, който беше предназначен за другата тема
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

напоследак и лявата ръка ме стяга нещо постоянно и сърцето ми придърпва, май някакви здравословни проблеми се задават
                            Простатата е важно да е ОК, сърце се трансплантира, нямаш ядове.....
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                              Най-после разбрах къде се корени хомосексуализмът!

В стриктното спазване на обсъжданата божа заповед от страна на мъжете (нали се разбрахме, че за жените не се отнася ). Та, понеже не им е разрешено да пожелават жената на ближния си, стриктно спазващите въпросната заповед мъже взели да пожелават мъжа на ближната/ия си
                              Айде де, след като Милена ме вкара в кръга на ограничените, Стоян в кръга на смотльвоците ти сега и на хомо ме докара косвено се изказвам де, по мненията

А извън коментара на Ранобудниче и шегата-не виждам нищо свестно да прецакаш ближния си като му пре...ш жената, на млади години съм го правил и не чуствам гордост в това, ако го направя отново не бих се хвалил-това сериозно, и не са ми липсвали случаи, ама мъжа ако не може да си държи оная работа в гащите понякога,ебаси мъжа е.
                              А наздраве
                              ПП-абе дали и аз не обърках темите май
                              Last edited by fred; d.m.y г., 09:28.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Абе да вземе някой мод да обедини поне веднъж две теми - няма само разкол да има тука!
                                Айназдрае и от мен
                                166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                                x145 1.6 boxer

Comment

Working...
                                X