Известие
Collapse
No announcement yet.
Съчки
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеТеб искам да те питам нещо!Къде е Сънчо?
Веч е кисел, малък Мрънчо.
Comment
-
Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщениеЗащо да трябва да ги забраняват със закон?
В песните му не виждам нищо по-бруталистично, от която и да е чалга простотия.
На Деянчо песните са безобидни тъпотийки за хора с чувство за хумор.
И понеже пича е схванал, че в България само тъпанарщината и върлата простащина имам поле за изява, затова и съвсем умишлено се прави на по-голям палячо от колкото е по принцип е.
Но със сигурност "Икебана" и "Съчки-пръчки", не са правени със сериозна цел, за сериозно възприеманеIn God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщениепесента му е глупава, но веселяшка. Да съгласен съм, но визията му и тия изнежени педалски жестове ме ужасяват.
Ама, колкото-толкова
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Е тоя ми е забавен точно колкото Милко Калайджиев - падам от хилеж само като му видя физиономията, а като се разтанцува ... ох леле майко! :roling2:Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеЕ тоя ми е забавен точно колкото Милко Калайджиев - падам от хилеж само като му видя физиономията, а като се разтанцува ... ох леле майко! :roling2:
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеПие бира, зоба Зрънчо.
Веч е кисел, малък Мрънчо.
наквасил се е като казак!
За това по Вечерница
пее "...ида от Горица"
---------- Post added at 00:11 ---------- Previous post was at 00:09 ----------
Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщениеОО оо, Милко Калайджиев си има направо сериозен вид в сравение с ДеянчоLast edited by Kuker; d.m.y г., 00:13.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеЕ тоя ми е забавен точно колкото Милко Калайджиев - падам от хилеж само като му видя физиономията, а като се разтанцува ... ох леле майко! :roling2:In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Хейтвайтееее! Плюйтееее! Безплатно е българиии!
Кво си образувате нерви от такива неща просто не ми го побира главата. Супер смях и забава са изявите на тоз индивид и грам не ме интересува какво му е самочувствието, сексуалната ориентация и т.н.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеЕ тоя ми е забавен точно колкото Милко Калайджиев - падам от хилеж само като му видя физиономията, а като се разтанцува ... ох леле майко! :roling2:sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
На мен лично още с предишното клипче ми стана любопитен. От научна гледна точка. Доста забавен е и личният му сайт http://www.deyan-nedelchev.com/bulgarian/, в който творецът описва сам себе си като
"Поп певец и композитор. "Българският Стиви Уондър". Пее от три годишен. Регистъра на гласът му е четири октави, тенор-алтино - рядко съчетание за мъжки вокал."
Може и така да е.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДеянчо и Бат ви Милко могат за изперкат страхотен дует.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
Comment