Известие

Collapse
No announcement yet.

Абе случвало ли ви се е...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Абе случвало ли ви се е...

Абе случвало ли ви се е да искате да пречукате някого? Ама не в стил "е тоя сега го пречуках" и до там, а буквално да не спирате да виждате тоя човек в съзнанието си как лежи безжизнен пред вас.

Май наистина ше ида на професионален лекар да ме прегледа и консултира и то преди да съм си намерил място в късните новини......

П.П. Не ми обръщайте внимание и сори за супер тъпата тема, но това е опит да поизпусна парата, преди да се кача в бавареца и все пак да вляза в новините... т.е. дано помогне.
    BMW E39 528i

Е ти си си за лекар, щом си сменил боксера за БМВ.
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
      Е ти си си за лекар, щом си сменил боксера за БМВ.
      Не знам за боксера ама там на дет май съм засилил хората коли не им дават да карат. Чак да се зачуди човек как преди време пуснах тема за или против смъртната присъда и бях твърдо за! Всъщност дори и в момента съм си твърдо за! Хах... нямам думи

---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:21 ----------

бах маа му с ква жица да успокоя...
      BMW E39 528i

Comment

Да те поуспокоя малко... да случвало ми се е и то за доста голям период от време исках да пребия един келеш.. ама така да го пребия, че да седи в болница едно хубаво да му дойде акъла. Сега добре, че съм далече от тоя и не го виждам, защото само като се сетя за него ми минават няколко части от филма "SAW" ...
        Toyota Camry 2.5i v6 1989 - Обсъжда се съдбата й
        Alfa 156 SW 1.9 jtd 2002 - Горката мъченица

Comment

Абе то и аз уж съм далеч, ама под далеч разбирай докато не се кача в колата... шото тогава далеч няма.

Ей де*ба някой няма ли некъв изпитан метод за успокояване на нерната система и по-точно на агресивната част от нея, шото мен май ми куцат идеите. Преди малко се замислих дали да не ида да се напия кат мастия (обръщам внимание на това, че аз твърд алкохол не пия) та барем ми се омота мозъка. Ама в следващия момент се замислих, то хубу ше се омота, ама ко прайм ако се омота не в посоката в която искам аз ами точно в обратната.
          BMW E39 528i

Comment

Eстествено че да, можи би не точно както си го описал, но съм сигурен че може и още повече да го поискам, идиоти бол, въпросът е да не се допуска
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Отди в некой зала и блъскай по крушата без ръкавици, докато ръцете ти изтръпнат..
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi
              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Между другото да нахъсам и вас ше ви споделя, че въпросната личност преди време се изказала срещу вече бившия ми боксер... човека без да ме познава и без да знае що за психопат може да намери в моите очи изцепил култовата реплика, че забележете някой ден трябвало да прати негови приятели да потрошат Alfa-та докато си седяла паркирана....... лелееее брааат, не да дойде и да ми каже в очите ако има проблем с мен, ми хора щял да праща да трошат боксерчето ми малкото ми сладко нищо не подозиращо боксерче тия му крайно необмислени изказвания направо са се запечатали в съзнанието ми и само наливат масло в огъня всеки пък като се сетя за тях........

---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:48 ----------

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                Отди в некой зала и блъскай по крушата без ръкавици, докато ръцете ти изтръпнат..
                нямам такава зала в близост иначе с удоволствие бих съдрал крушата или най-малко кожата на ръцете си от удряне... буквално докато не се разкървавят целите..
                BMW E39 528i

Comment

Това с блъскането помага, но за малко.. просто гледай да се разсейваш с нещо и да не мислиш за тоя.. и аз така като се сетя за тоя всеки път се дразня повече.. Сега като нямам време да ида до кенефа ми е перфе , щото не се сещам за въпросния индивид..

..никога не е късно да направиш на мръсника мръсно - колкото по-късно, толкова по-мръсно няхяняхянх ..но не с бой(колкото и да те ръчка отвътре)...
                  Toyota Camry 2.5i v6 1989 - Обсъжда се съдбата й
                  Alfa 156 SW 1.9 jtd 2002 - Горката мъченица

Comment

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
                    ...Май наистина ше ида на професионален лекар да ме прегледа и консултира ...
                    Ми то според мен всеки лекар е добре да е "професионален" , щото ако е "непрофесионален" -> докъде смяташ че ше стигнеш

... А сега сериозно, и аз съм имал убийствени желания ... А тоз дет е говорил каквото не трябва ... Ами то е говорене ... Можеш да го приемеш като говорене ("плямпане"), а не действие ... Можеш да решиш да се ядосваш на "действителни действия" (мали-и-и глей ква тавтология), а не на приказки ...

---------- Post added at 21:30 ---------- Previous post was at 21:19 ----------

Ам, да, забравих, изкарай някое от магнитчетата, които си сътворил, погледни каква красота са, какви усилия си положил, да ги направиш както трябва ... Погледни всички съвършени линии, всички детайли, които са те карали да се съсредоточиш на макс ... еми сега има ли според теб някакво значение някакви изср*ни л*йна от хикс или игрек ... Погледни си творбата и кажи наздраве с чаша бира ... аре наздраве , утре ще си взема магнитчетата дет си ми ги пратил по еконт
                    Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

Между другото да нахъсам и вас ше ви споделя, че въпросната личност преди време се изказала срещу вече бившия ми боксер... човека без да ме познава и без да знае що за психопат може да намери в моите очи изцепил култовата реплика, че забележете някой ден трябвало да прати негови приятели да потрошат Alfa-та докато си седяла паркирана....... лелееее брааат, не да дойде и да ми каже в очите ако има проблем с мен, ми хора щял да праща да трошат боксерчето ми малкото ми сладко нищо не подозиращо боксерче тия му крайно необмислени изказвания направо са се запечатали в съзнанието ми и само наливат масло в огъня всеки пък като се сетя за тях........

---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:48 ----------

нямам такава зала в близост иначе с удоволствие бих съдрал крушата или най-малко кожата на ръцете си от удряне... буквално докато не се разкървавят целите..
                      Ти не си в ред човек... Само щото казал, че ще ти подтоши боксера да искаш да го утрепеш. Мисля, че много насериозно си се взел. Не се занимавай с глупости, щото онзи може да е 2 пъти по луд от теб и да не му личи даже!!
                      Lexus IS200

Comment

в момента май съм като дрогиран... и аз не знам от какво...

---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:45 ----------

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                        Ти не си в ред човек... Само щото казал, че ще ти подтоши боксера да искаш да го утрепеш. Мисля, че много насериозно си се взел. Не се занимавай с глупости, щото онзи може да е 2 пъти по луд от теб и да не му личи даже!!
                        хах далеч не е това за боксера колега... това е стара случка... а коп*лдака искам да го пречукам за нещо далеч по-сериозно от думи за потрошаване на автомобил... далеееч по-сериозно.

... и на дали в момента има по-луд от мен... не и точно в този момент.
                        BMW E39 528i

Comment

Не е наша работа да преценяваме как да постъпиш!
                          Имаш избор, или да го мислиш дълго време, или да си пуснете малко кръв.И двете ще ги помниш дълго, зависи от теб какво ще помниш!
                          До преди 8-10 години не се замислях, но сега имам само мъжкарски спомени.
                          До колкото разбирам, сега си превъзбуден, това не е добре!Трябва да си хладнокръвен за да можеш да преценяваш, да не стане някоя глупост.
                          sigpic
                          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

така е колега не ми липсва превъзбуда, но все още съм със сравнително чист разсъдък и за това се мъча да гася докато не съм загубил и малкото останал такъв.
                            BMW E39 528i

Comment

Между другото да нахъсам и вас ше ви споделя, че въпросната личност преди време се изказала срещу вече бившия ми боксер...
                              Ти сега какво - искаш и ние ли да го бием?

...

Ей де*ба някой няма ли некъв изпитан метод за успокояване на нерната система и по-точно на агресивната част от нея, шото мен май ми куцат идеите. ....
                              Вдишай.
                              Издишай.
                              Вдишай.
                              Издишай.

(Не махай слушалките.)

Пич, угаси компа.
                              Бавно.
                              Вземи си душ.
                              Бавно.
                              И марш да спиш.
                              Бавно или бързо - както умееш.

Утре ще се чувстваш минимум една идея по-различно.
                              Честна дума.
                              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                              My Red Love
                              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                              X