Известие

Collapse
No announcement yet.

Абе случвало ли ви се е...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
    Ти сега какво - искаш и ние ли да го бием?
    аз съм му предостатъчен...

Вдишай.
    Издишай.
    Вдишай.
    Издишай.
    няма да раждам бе

Пич, угаси компа.
    Бавно.
    Вземи си душ.
    Бавно.
    И марш да спиш.
    Бавно или бързо - както умееш.

Утре ще се чувстваш минимум една идея по-различно.
    Честна дума.
    май точно това ми е играта.

П.П. Тоя комент ме разведри малко... особено часта с вдишай издишай
    BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
      ...

няма да раждам бе

май точно това ми е играта.

П.П. Тоя комент ме разведри малко... особено часта с вдишай издишай
      Ако трябва, да ти изсимулираме и едно раждане, щом това те усмихва

А, ако слушкаш, утре ще ти кажа вица за слушалките (в случай, че не го знаеш).

п.п. Между другото, ако не можеш да заспиш - пробвай с овце.
      За броене говоря, въпреки всичко, което може да ви хрумне.
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

така е колега не ми липсва превъзбуда, но все още съм със сравнително чист разсъдък и за това се мъча да гася докато не съм загубил и малкото останал такъв.
        Е какво искаш да кажеш, че съм изперкал!?Слушай акушерката тогава!
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Ако трябва, да ти изсимулираме и едно раждане, щом това те усмихва
          това ще е интересно

А, ако слушкаш, утре ще ти кажа вица за слушалките (в случай, че не го знаеш).
          ми ще се радвам да го чуя утре... не го знам

---------- Post added at 22:52 ---------- Previous post was at 22:51 ----------

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
          Слушай акушерката тогава!
          еее определено ми помагате
          BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
            Е какво искаш да кажеш, че съм изперкал!?Слушай акушерката тогава!
            Да, да... Ако слуша акушерката, ще се събуди от упойката, ще разбере че задникът му е зашит и че са го натъпкали със слабително
            Симулиране на раждане - а'е няма нужда!
            156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
            Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

в момента май съм като дрогиран... и аз не знам от какво...

---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:45 ----------

хах далеч не е това за боксера колега... това е стара случка... а коп*лдака искам да го пречукам за нещо далеч по-сериозно от думи за потрошаване на автомобил... далеееч по-сериозно.

... и на дали в момента има по-луд от мен... не и точно в този момент.
              Човешки живот си струва да се отнеме само ако твоят е застрашен. Както и да ти е навредил по- добре търси начини да му съсипеш живота по странични методи- първо го срини финансово- примерно да го изгонят от работа, после психически, а после му гледай упадъка. Иначе ти ще го пребиеш, после той ще те пребие и се получава един кръговрат...
              Lexus IS200

Comment

...

ми ще се радвам да го чуя утре... не го знам

...
                Да, ама се разбрахме, че за целта трябва да слушкаш - демек, изключ на таа гадна кутия, включ на крана - топло, студено, топло, студено - може сам да си поиграеш на тая детска игричка (познай къде е предметът - топло или студено), което изцяло се отнася само и единствено за температурата на водата (пляс зад врата, в случай, че си си помислил друго, пък и да не си - един отрезвителен шамар винаги е от полза) и чаршафчето.

В никакъв случай не излизай на терасата, че с тая пълна луна не те знам как ще звучиш утре.

Лека

Още ли си тук, м???
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

И както са казали старите хора (които аз по принцип много уважавам) - утрото е по-мъдро от вечерта! С две успях да отърся съзнанието си от кървави мисли и слава по btv... поне за сега де

Вече признавам метода на колежката Ранобудниче и евалата! Истината се крие някъде между един хубав душ късно вечер и един още по-добър сън след това... ако пък съня е под приятните звуци на падащият вън дъжд, както се случи при мен снощи, просто работата е Да не говорим, че ако към тая картинка можехме да добавим и компанията на специален човек до нас в леглото, е тогава нещата щяха да са заковани на 100 отвсякъде

П.П. Искам си вица

---------- Post added at 08:59 ---------- Previous post was at 08:43 ----------
                  Между другото благодаря и на колегата който е изместил темата в раздел "Чат". Тя по принцип си беше за тука, ама като съм я пуснал явно наистина не съм бил много на себе си и съм я сложил директно в общи.
                  BMW E39 528i

Comment

не можах да се здържа просто ,извинявай колежке ако е твоя виц.

-Отива една мутра да се подстригва,ама със слушалки седи.И тоя фризиора си го стриже ,ама по едно време стигнало да маха косата там дето имало слушалки ,побутнал го човека мутрата ,ама тоя не мърда ,побутнал го пак помолил го да ги свали слошалките ,защото така не можело ,ама тая мутрата тЦ,неще....Човеке взел слушалките и ги оставил на масата-бааааам изведнъж пада мутрата на земята МъРтААв ! гледа е така тоя стрижача и се чуди кво става изплашил се много ,хванал слушалките ,да види кво толкова се чувало и кво се чувало ?
                    -Вдишай
                    -Издишай
                    -Вдишай
                    -Издишай
                    -Вдишай
                    -Издишай

............
                    155 96' 1.6 16v 1++hp???
                    Mazda 626 84'
                    Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                    ex' 145 97' 16V TS

Comment

тоя беше добър
                      BMW E39 528i

Comment

И както са казали старите хора (които аз по принцип много уважавам) - утрото е по-мъдро от вечерта! С две успях да отърся съзнанието си от кървави мисли и слава по btv... поне за сега де

Вече признавам метода на колежката Ранобудниче и евалата! Истината се крие някъде между един хубав душ късно вечер и един още по-добър сън след това... ако пък съня е под приятните звуци на падащият вън дъжд, както се случи при мен снощи, просто работата е Да не говорим, че ако към тая картинка можехме да добавим и компанията на специален човек до нас в леглото, е тогава нещата щяха да са заковани на 100 отвсякъде

П.П. Искам си вица

...
                        Ми гледам, че си си го получил

В общи линии - това е вицът.
                        А ти снощи май определено имаше нужда от слушалки

И знаеш ли какво? Няма много смисъл да си губиш времето в подобни емоции. Само като се замислиш, че в часовете, през които ти си се навивал като спагет на вилица по адрес на съществото, същото ТО може би се е забавлявало юнашки някъде, как да не те хване яд?

И какво?
                        1. Ядосал те е с нещо;
                        2. Продължил е да те нерви с мисълта за това, че те е ядосал, което пък
                        3. Те прави агресивен, докато диплиш планове как да му скроиш капата.

Е, да води с 3 : 0 ли?

В крайна сметка, ако го натупаш, ще го понаболява физически известно време и толкоз. Съмнявам се ти да изпиташ Бог знае какво удовлетворение, а похабените емоции не можеш си върна. Не съм сигурна дали след т. нар. "отмъщение" не остава само празно, дупка - там, където във времето, в което е било подготвяно, е узрявала и пускала корени мисълта "ах, как ще му го върна".

Та, затуй беше предродилното упражнение

В този смисъл, май има ефект (чат-пат) да слушаш старите хора

Вярвам, че при следващ подобен случай, няма да имаш нужда от командно дишане
                        My Red Love
                        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Ти сега какво - искаш и ние ли да го бием?

Вдишай.
                          Издишай.
                          Вдишай.
                          Издишай.

(Не махай слушалките.)

Пич, угаси компа.
                          Бавно.
                          Вземи си душ.
                          Бавно.
                          И марш да спиш.
                          Бавно или бързо - както умееш.

Утре ще се чувстваш минимум една идея по-различно.
                          Честна дума.
                          Я кой не спи
                          Това с вдишването и издишването сигурна ли си че помага, че аз съм го пробвала и май нещо обърках стъпките за вдишване и издишване и се психираш още толкова
                          А към угасването на компа, може да прибави и гасене на крушката и на тъмно сякаш нещата се нареждат с опция smart maintenance и е много възможно да дойде желания ефект
                          Аййй, писанието изчезна, ама аз го гепнах още топло в движение

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                          Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                            Хахахахаха

Не знам - нямам идея дали това помага.
                            А и желание нямам да разбера

My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Хахахахаха

Не знам - нямам идея дали това помага.
                              А и желание нямам да разбера

Като гледам летателните останки от моя пост си мисля, че летенето със сигурност ще помогне, ама кой го може

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                              Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                                Като гледам летателните останки от моя пост си мисля, че летенето със сигурност ще помогне, ама кой го може
                                Миличка, като гледам зелените листенца в ръчичките на летящото човече, май не е до способности работата
                                My Red Love
                                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                                X