Известие

Collapse
No announcement yet.

Абе случвало ли ви се е...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
    Миличка, като гледам зелените листенца в ръчичките на летящото човече, май не е до способности работата
    А до листенца и то зелени и май работата отива на към другата тема...горската

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
      А до листенца и то зелени и май работата отива на към другата тема...горската
      То ясно, че ще се спи, ама тия листенца не са какви да е, да си натъртя аз : )))

Чувала съм, че може да бъдат стимулиращи летателните способности, макар да не ми се верва твърде.
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
        Между другото да нахъсам и вас ше ви споделя, че въпросната личност преди време се изказала срещу вече бившия ми боксер... човека без да ме познава и без да знае що за психопат може да намери в моите очи изцепил култовата реплика, че забележете някой ден трябвало да прати негови приятели да потрошат Alfa-та докато си седяла паркирана....... лелееее брааат, не да дойде и да ми каже в очите ако има проблем с мен, ми хора щял да праща да трошат боксерчето ми малкото ми сладко нищо не подозиращо боксерче тия му крайно необмислени изказвания направо са се запечатали в съзнанието ми и само наливат масло в огъня всеки пък като се сетя за тях........

---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:48 ----------

нямам такава зала в близост иначе с удоволствие бих съдрал крушата или най-малко кожата на ръцете си от удряне... буквално докато не се разкървавят целите..
        Тоя що не ни го посочи докато бяхме в Разград бе ... щяхме да го натоварим в багажника ... до Търговище пътя е прекрасен и като слезе вече сам ще си говори
        sigpic
        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
        Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Чета ама нещо не можах да схвана с какво е заслужил въпросните намерения, че и чак да го "утепеш". Траяя да е нещо доста сериозно, но пък тогава едва ли щеше да пишеш тук. По принцип каквото си си намислил да правиш, гледай само ти да си знаеш, щото сега видиш ако някой друг му разкаже играта тук има черно на бяло доста писано и ще береш ядове. А определено не си заслужава заради някакъв боклук да влизаш да го лежиш за хубав. Та дотук с престъпните намерения...
          След като толкова те дразни, ходи го набий и да мирясаш, но и това не е решение според мен. Всъшност то решение май няма, тъй че си пусни Дискавъри и погледай малко, има едни предавания за разни хора с увреждания, та после хубаво си помисли дали наистина имаш проблеми.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

не бе колега аз нямаше да го бия, напрао щях да го оставя там някъде проснат... то от бой файда няма и това е повече от доказано. Проблема при мен е такъв, че съм адски търпелива и далеч неебателна натура (това се постига с много тренировки), и като цяло трудно мога да пална, защото повечето неща не ме интересуват. За сметка на това обаче има точно 1 нещо в тоя мой живот с което никой не може да се ебава и точка! Та тъй като това нещо е само 1 и някой реши, че точно там тряа да се зарови, просто губя разсъдък за части от секундата... ко да напрая, такъв съм..
            BMW E39 528i

Comment

не бе колега аз нямаше да го бия, напрао щях да го оставя там някъде проснат... то от бой файда няма и това е повече от доказано. Проблема при мен е такъв, че съм адски търпелива и далеч неебателна натура (това се постига с много тренировки), и като цяло трудно мога да пална, защото повечето неща не ме интересуват. За сметка на това обаче има точно 1 нещо в тоя мой живот с което никой не може да се ебава и точка! Та тъй като това нещо е само 1 и някой реши, че точно там тряа да се зарови, просто губя разсъдък за части от секундата... ко да напрая, такъв съм..
              Хм, колега, сигурен съм, че си прав за себе си. Помисли обаче: защо трябв да имаш такова слабо място, 'ахилесова пета' ако искаш го наречи?! Просто се овладей не на 99.999%, а на 100% - това само ще те направи по-силен и устойчив във всякакви ситуации!
              Имаше един филм - Никита (а може и в американската версия - Терористката); та в единия вариант имаше една фраза, която беше мноого поучителна: докато обучават въпросната мацка, тя беснее поради някаква причина, идва учителката и по'светско държание' и казва нещо такова: "Когато някой много те ядоса просто се усмихни и кажи "Дребните неща не ме притесняват!"
              Та така.Колкото повече неща възприемаш за 'дребни' и не могат да те притеснят, толкова по-силен ще си - поне такава е моята гледна точка.
              166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
              x145 1.6 boxer

Comment

А аз пък съм почти сигурен, че айде не вички, но повечето хора също като мен си мат по едно (може и повече) такова местенце дето никой не може да барника... иначе

Ето нещо забавно и донякъде тематично

Правило 9 (от правилник на таткото)

"Щом веднъж си излязъл с моето малко момиченце, ще продължиш да се срещаш само с нея, докато тя не приключи с теб. Ако я накараш да плаче, ще те накарам да плачеш и ти. Имам пушка, лопата и 90 декара земя на село. Не се занасяй с мен! "
                BMW E39 528i

Comment

А аз пък съм почти сигурен, че айде не вички, но повечето хора също като мен си мат по едно (може и повече) такова местенце дето никой не може да барника... иначе

"Щом веднъж си излязъл с моето малко момиченце, ще продължиш да се срещаш само с нея, докато тя не приключи с теб. Ако я накараш да плаче, ще те накарам да плачеш и ти. Имам пушка, лопата и 90 декара земя на село. Не се занасяй с мен! "
                  ХАХАХАХХА 90 декара смятай ... тоя може да зарови цяото село бре
                  sigpic
                  33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                  Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                    ХАХАХАХХА 90 декара смятай ... тоя може да зарови цяото село бре
                    Или като го зарови, цялото село да не може да го намери
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Съгласен съм с теб, колега. Само че защо търябва да бъдеш като повечето хора?

пс: Правило 9 кефи, нищо че имам син...
                      x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                        Хм, колега, сигурен съм, че си прав за себе си. Помисли обаче: защо трябв да имаш такова слабо място, 'ахилесова пета' ако искаш го наречи?! Просто се овладей не на 99.999%, а на 100% - това само ще те направи по-силен и устойчив във всякакви ситуации!
                        Имаше един филм - Никита (а може и в американската версия - Терористката); та в единия вариант имаше една фраза, която беше мноого поучителна: докато обучават въпросната мацка, тя беснее поради някаква причина, идва учителката и по'светско държание' и казва нещо такова: "Когато някой много те ядоса просто се усмихни и кажи "Дребните неща не ме притесняват!"
                        Та така.Колкото повече неща възприемаш за 'дребни' и не могат да те притеснят, толкова по-силен ще си - поне такава е моята гледна точка.
                        Колега,чета ти поста и си мисля - ...хубаво ,гледал си "Никита"(и аз съм го гледал) ,разбрал си там за кво става въпрос ,но наистина ли когато някои те дразни ти казваш така ,както учителката и по 'светско държание'и казва ?Наистина ли ,когато някои те ядоса ,то с това че е набил сина ти или е закачал жената ти понякъкъв начин ти си казваш "Дребните неща не ме притесняват!"
                        Не се заяждам ,просто и аз съм чел доста такива "части от книги ,да не кажа цели книги" ,гледал съм доста документални филми за "устройството на гнева и линейната възможност от избухване" (както се казваше някъде) и почти в 80% от случайте ,когато се ядосам стават нещата ,които съм чел .Но качели оставащите 20% някак си преобладават ,в повечето от 100% ....ако се разбираме

Та мисля си ,всичко е субективно ,аз съвети приемам ,но не като крайна цел ,а само за повече информация и различна мисъл

Пийс!
                        155 96' 1.6 16v 1++hp???
                        Mazda 626 84'
                        Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                        ex' 145 97' 16V TS

Comment

А според мен, момчето се взе в ръце и не е нужно да му навираме ситуацията отново и отново в носа.

Понякога това има обратен ефект, който (май) не е целеният.
                          Освен ако сеирджийството не взема връх.

Стига.
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

#Ранобудниче - видях какво каза за зелените листа,че не искаш да пробваш и не знаш какво е ,и не ти и трябва.
                            Понякои път е хубаво човек да пробва нови неща ,няма нищо страшно нито толкова сериозно ,колкото другите го правят

п.с-сори за спама
                            155 96' 1.6 16v 1++hp???
                            Mazda 626 84'
                            Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                            ex' 145 97' 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
                              #Ранобудниче - видях какво каза за зелените листа,че не искаш да пробваш и не знаш какво е ,и не ти и трябва.
                              Понякои път е хубаво човек да пробва нови неща ,няма нищо страшно нито толкова сериозно ,колкото другите го правят

п.с-сори за спама
                              Въпрос на избор.
                              Както всичко, изписано в тази тема.
                              Всеки прави своя - добър или лош, той е собствен.
                              Не знам дали е естествено, но определено не ми допада да се ръководя от чужди избори. За листенцата важи с пълна сила

Аз ще те извиня за спама, но не знам дали авторът на темата ще те извини. И не смятам да участвам повече в конкретната дискусия (относно ползата и вредата от това да имаме собствено мнение за зелените листа )
                              My Red Love
                              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
                                Колега,чета ти поста и си мисля - ...хубаво ,гледал си "Никита"(и аз съм го гледал) ,разбрал си там за кво става въпрос ,но наистина ли когато някои те дразни ти казваш така ,както учителката и по 'светско държание'и казва ?Наистина ли ,когато някои те ядоса ,то с това че е набил сина ти или е закачал жената ти понякъкъв начин ти си казваш "Дребните неща не ме притесняват!"
                                Не се заяждам ,просто и аз съм чел доста такива "части от книги ,да не кажа цели книги" ,гледал съм доста документални филми за "устройството на гнева и линейната възможност от избухване" (както се казваше някъде) и почти в 80% от случайте ,когато се ядосам стават нещата ,които съм чел .Но качели оставащите 20% някак си преобладават ,в повечето от 100% ....ако се разбираме

Та мисля си ,всичко е субективно ,аз съвети приемам ,но не като крайна цел ,а само за повече информация и различна мисъл

Пийс!
                                Колега, повярвай ми, че прекрасно те разбирам - поста ми няма за цел да поучава, камо ли да се хваля че съм гледал един-два филма (които всички са гледали); достатъчно ясно се изразих, че това е моята гледна точка, 'различна мисъл', както ти сам каза; просто почети м/у редовете.
                                Пак ще кажа: с агресия и отвръщане на насилието с насилие (да не говорим за насилие, породено от самите нас, следствие на нещо-си) може да се стигне точно до НИКЪДЕ!
                                Все пак всичко е Личен Избор, за добро или за лошо!

Пийс
                                @BoxerPower: Sorry за оффа
                                @кака: права си, спирам и аз
                                x145 1.6 boxer

Comment

Working...
                                X