Известие

Collapse
No announcement yet.

Активни след полунощ : )))

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
    ...Трябва да си пазим "репутацията".
    Устъй тъз раута! Като бъде ресетнат брояча, няма не искам - всичкия спам излиза от сметката ...

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
      Устъй тъз раута! Като бъде ресетнат брояча, няма не искам - всичкия спам излиза от сметката ...
      И да вали и да вее, ич на *ура ми не е!
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Наблягаме на техническа литература!Трябва да си пазим "репутацията".
        То затова не си лягаме
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

А трябва, сутрин съм като зомби!Сипвам си кафето навсякъде из апартамента, само не и в чашата!Нито приемам, нито предавам!
          sigpic
          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

А трябва, сутрин съм като зомби!Сипвам си кафето навсякъде из апартамента, само не и в чашата!Нито приемам, нито предавам!
            Аз оставам ей сега колегата pave ми писа че тръгва от София и към 3:30-4:00 ще е в Нова Загора и ще ми даде лентите Баси фена съм
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              Аз оставам ей сега колегата pave ми писа че тръгва от София и към 3:30-4:00 ще е в Нова Загора и ще ми даде лентите Баси фена съм
              ей чак те мързи да пишеш ... и копираш
              sigpic
              33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
              Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                ей чак те мързи да пишеш ... и копираш
                Калвиетурата струва пари!!!
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Като стана дума за радио-програми от времето, когато си бяха само Хоризонт и ХР. Ботев, на мен любимо ми беше "Неделя... " 88, 89 (сменяха според годината). После май го преместиха в събота, но не съм сигурен.
                  "Рано пиле рано пее
                  после рано се прибира
                  късно - късно във неделя
                  чака включване в ефира"

Май свършваше в полунощ. Заспивах на радио и имах няколко (поне 3-4) случая, както си спя и се събуждам от една и съща песен. Кеф. Даже си имах в касетофона над леглото постоянно готова касета за запис. Доста от песните ти имах оттам записани.
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                    Като стана дума за радио-програми от времето, когато си бяха само Хоризонт и ХР. Ботев, на мен любимо ми беше "Неделя... " 88, 89 (сменяха според годината). После май го преместиха в събота, но не съм сигурен.
                    "Рано пиле рано пее
                    после рано се прибира
                    късно - късно във неделя
                    чака включване в ефира"
                    Май свършваше в полунощ. Заспивах на радио и имах няколко (поне 3-4) случая, както си спя и се събуждам от една и съща песен. Кеф. Даже си имах в касетофона над леглото постоянно готова касета за запис. Доста от песните ти имах оттам записани.
                    О даааа, същата история бях и аз... Даже ако се сещаш предаването първо се казваше Събота 88 (после го преместиха в неделя)
                    Всеки понеделник обсъждахме какво сме слушали...
                    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                    x145 1.6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                      Даже ако се сещаш предаването първо се казваше Събота 88 (после го преместиха в неделя)...
                      Сещам се, че имаше накаква промяна, нооо... старост-нерадост
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                        Хм.
                        Пък аз си мислех, че денем не пиеш.
                        Не се плаша от светлина..))....тъмнината е за тези който обичат да фантазират...
                        Тъмно пиво за зимата светло за лятото!
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Като се замисля, след полунощ съм предимно пасивен
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                            Като се замисля, след полунощ съм предимно пасивен
                            Не така, бе наборче....на маса все още ни бива...и не само там, като гледам какъв гей парад ни заобикаля навън
                            Зависи от погълнатото количество
                            ..3х100 и съм аз, някакък си, отвътре ми идва......нешо ме стяга около..врата))
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                              Не така, бе наборче....на маса все още ни бива...и не само там, като гледам какъв гей парад ни заобикаля навън
                              Зависи от погълнатото количество
                              ..3х100 и съм аз, някакък си, отвътре ми идва......нешо ме стяга около..врата))
                              Еее, Боби да, така е, на маса да, но не съм всяка вечер.Вярно е, че ни и бива./в къщи не го броим /
                              А относно гей парадите, бе да взезем да спретнем един хетеропарад?!, ааа, я да помислим за това
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

• sigpic
                                SCUDERIA ITALIA
                                BMW 5-er
                                BMW 7-er
                                Fiat GP

Comment

Working...
                                X