Първоначално публикувано от Kuker
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Активни след полунощ : )))
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеУстъй тъз раута! Като бъде ресетнат брояча, няма не искам - всичкия спам излиза от сметката ...sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеНаблягаме на техническа литература!Трябва да си пазим "репутацията".156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеА трябва, сутрин съм като зомби!Сипвам си кафето навсякъде из апартамента, само не и в чашата!Нито приемам, нито предавам!Баси фена съм
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАз оставам ей сега колегата pave ми писа че тръгва от София и към 3:30-4:00 ще е в Нова Загора и ще ми даде лентитеБаси фена съм
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениеей чак те мързи да пишеш ... и копираш156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Като стана дума за радио-програми от времето, когато си бяха само Хоризонт и ХР. Ботев, на мен любимо ми беше "Неделя... " 88, 89 (сменяха според годината). После май го преместиха в събота, но не съм сигурен.
"Рано пиле рано пее
после рано се прибира
късно - късно във неделя
чака включване в ефира"
Май свършваше в полунощ. Заспивах на радио и имах няколко (поне 3-4) случая, както си спя и се събуждам от една и съща песен.Кеф. Даже си имах в касетофона над леглото постоянно готова касета за запис. Доста от песните ти имах оттам записани.
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеКато стана дума за радио-програми от времето, когато си бяха само Хоризонт и ХР. Ботев, на мен любимо ми беше "Неделя... " 88, 89 (сменяха според годината). После май го преместиха в събота, но не съм сигурен.
"Рано пиле рано пее
после рано се прибира
късно - късно във неделя
чака включване в ефира"
Май свършваше в полунощ. Заспивах на радио и имах няколко (поне 3-4) случая, както си спя и се събуждам от една и съща песен.Кеф. Даже си имах в касетофона над леглото постоянно готова касета за запис. Доста от песните ти имах оттам записани.
Всеки понеделник обсъждахме какво сме слушали...166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеДаже ако се сещаш предаването първо се казваше Събота 88 (после го преместиха в неделя)...166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеХм.
Пък аз си мислех, че денем не пиеш.))....тъмнината е за тези който обичат да фантазират...
Тъмно пиво за зиматасветло за лятото!
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеКато се замисля, след полунощ съм предимно пасивен
Зависи от погълнатото количество
..3х100 и съм аз, някакък си, отвътре ми идва......нешо ме стяга около..врата))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеНе така, бе наборче....на маса все още ни бива...и не само там, като гледам какъв гей парад ни заобикаля навън
Зависи от погълнатото количество
..3х100 и съм аз, някакък си, отвътре ми идва......нешо ме стяга около..врата))
, но не съм всяка вечер.Вярно е, че ни и бива./в къщи не го броим /
А относно гей парадите, бе да взезем да спретнем един хетеропарад?!, ааа, я да помислим за това
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment