С нещо да се похвалиш!?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Активни след полунощ : )))
Collapse
X
-
ами днес спах до обед и сега пак будувамhttp://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеПрибрал си реколтата и сега Сънчо до обяд, а?http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеНали?
Дрисльовци._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеСега заслужаваш наказание за обида на модератор - бях задрямал леко просто
Требва да си:
1. Строг;
2. Йезуит;
3. Перде.
Може и алтернативно.
Твърде много ти е човешкото на тебе.
пп. Накажи ме, де : )))
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеТи па си един модератор... Такива демократични (като тебе) не стават за тая работа.
Требва да си:
1. Строг;
2. Йезуит;
3. Перде.
Може и алтернативно.
Твърде много ти е човешкото на тебе.
пп. Накажи ме, де : )))_______
146 JTD - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеКажи го направо, че съм мекушав. То е ясно, че ми срина репутацията на разбеснял се мод сред аудиторията тука. Ако имах поне малко смелост, щях да те накажа, ама съм и страхливец на всичкото отгоре
Не знам, ама си ми драг, щото си един от малкото останали "човеци" с голЕЕЕмо "Ч", които познавам.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеЕееееееееееее.......
Не знам, ама си ми драг, щото си един от малкото останали "човеци" с голЕЕЕмо "Ч", които познавам.Стараем се. И вий сте ни сред фаворитите. И Никито и той, ама от вчера 02:00 не се е обаждал тука
_______
146 JTD - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеЕее ся...Стараем се. И вий сте ни сред фаворитите. И Никито и той, ама от вчера 02:00 не се е обаждал тука
Comment
Comment