Наздраве!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Активни след полунощ : )))
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеТъкмо ми свършва бирата...
ps: Вж Рок темата..Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеАз ходих да си взема още, че и моята свърши.166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Наздраве щом си казал
Свърши бирата а няма кой да отиде за още .
Ще се спи - тя се е видяла.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеКалпазанин - има и доставка по домовете ...
А сутринта ще смеНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Наздраве и от мен. Май е мен ме сполетя нещастие - свърши всичката бира. Допивам последните капки и си лягам. Утре ще си купя повечко, че да не изпадам такива гадни ситуации.Ден без бира е загубен ден!
Comment
-
Ами има, ное на 15 минути пеша, а за съжаление утре (днес) бая рано трябва да ставам. Иначе денонощните магазини са си за възпяване - по всяко време можеш бира да си купиш.Ден без бира е загубен ден!
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеДа ти звънна да я доставиш ?
А сутринта ще сме
Comment
Comment