Известие
Collapse
No announcement yet.
Стоенчо и неговите вкусове или липсата на такива към жените
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщениеЕто нещо интересно ,поне според мен
Това са мойте девойки
Има няколко с мен ,съжелявам че загрознявам снимкатаAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениемного отвратителни лелки
не знам защо, но специално като стане въпрос за жени, ретро и жени ми е много несъвместима комбинация....
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеТи как си представяш някоя фолк гърла с ''обем'' до Alfa Romeo Montreal ?
а защо не сложим някоя такава мадама ?
или някоя такава
не някакви грозно напудрени, отвратително лелско подстригани джофри, на които панталоните им са вдигнати до гърдите, а задниците им имат форма на круша ?! не мерси
мнението ми за вкусът за жени от 30те, 40те, 50те, 60те, 70те та може би и 80те е, че такъв не е имало! а модата още повече е съсипвала формите им ! за това и нека да оставим жените от тогавашните корици в онез години, а сега да гледаме нещо красиво...
а иначе и милена е права... най-добре само колиsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
A, бе добре си е да си има и двете - всеки да гледа кой, каквото си иска.
В някои от случаите жените придават колорит в комбинация с автомобила, обаче в други колата остава на заден план - просто бледнее.
То си е изкуство правилното подбиране на екземплярите от двата вида и разполагането им в пространството.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
не някакви грозно напудрени, отвратително лелско подстригани джофри, на които панталоните им са вдигнати до гърдите, а задниците им имат форма на круша ?! не мерси
мнението ми за вкусът за жени от 30те, 40те, 50те, 60те, 70те та може би и 80те е, че такъв не е имало! а модата още повече е съсипвала формите им ! за това и нека да оставим жените от тогавашните корици в онез години, а сега да гледаме нещо красиво...
а иначе и милена е права... най-добре само коли
Не вярвам да са снимали "джофри" до актуалните модели за онова време.
Какво ли ще си кажат внуците ти за тая снимка:
ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениене знам защо реши, че говоря за фолк гърла
а защо не сложим някоя такава мадама ?
или някоя такава
а иначе и милена е права... най-добре само коли
Я какви сносни моми е имало
Конкурс за красота, Златни пясъци 1974г.
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеТая мома много оксидирана
Я какви сносни моми е имало
Конкурс за красота, Златни пясъци 1974г.
а относно моя вкус за жени след време - да така е, внуците ми сигурно ще казват същото... и ще са прави !
конкретно на мен на тази снимка и въобще в тази кампания ума търман (която принципно ми харесва адски много, особено в по-младите си години) не ми харесва !sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениема виж ги тея кви са тлъсти бе човек, какво ми ги показваш
а относно моя вкус за жени след време - да така е, внуците ми сигурно ще казват същото... и ще са прави !
конкретно на мен на тази снимка и въобще в тази кампания ума търман (която принципно ми харесва адски много, особено в по-младите си години) не ми харесва !, а аз ще потърся някоя слабичка булка за тебе.
За всекиго по нещо:Last edited by Speeder; d.m.y г., 14:01.
Comment
Comment