If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съгласен съм със теб че това беше невероятен мач държа ме до последно под пара само че Датчаните наистина ми образуваха адски много нерви със тези криви подавания където ги правеха направо ме побъркаха едвам дочаках края на мача
Никой обаче не спомена Диего Форлан и компания,това е отбора,който показва най-голямо постоянство,а също така и красива игра.Дали пък няма да са изненадата на това световно?
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече. Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Никой обаче не спомена Диего Форлан и компания,това е отбора,който показва най-голямо постоянство,а също така и красива игра.Дали пък няма да са изненадата на това световно?
Уругвай и красива игра?!? Това не е било и няма и да бъде, но наистина играят много организирано и дисциплинирано. Заслужават да минат групите, а после да отстранят аржентинците начело с Льольо Меси.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Уругвай и красива игра?!? Това не е било и няма и да бъде, но наистина играят много организирано и дисциплинирано. Заслужават да минат групите, а после да отстранят аржентинците начело с Льольо Меси.
За вратарчето си прав...все пак трудно се дадоха, стана интересен мач накрая...
Да направим едно залагане, кой ще е новият Световен шампион....
То сега е лесно вече, трябваше преди началото на първенството вече се оформиха фаворитите:
- Бразилия - задължително на финал заради лесният поток
- Аржентина
- Германия
Comment