Известие

Collapse
No announcement yet.

Аре от мен една спамерска

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Зависи зависи...
    Там къде си ходите редовно има ли вероятност да засечете некоя стара "среща" която да те почне от вратата с "Ти гад мръсна...". Щото ако има гласувам за сами.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
      В кръчмата да не е по-евтино.
      Аз на Търтея го казах, ама вие вече бяхте нацвъкали.Нали...... там....... за въртене идеше реч.
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

методите са много и може да се експериментира(място,пиене и тн), но статистиката показва че колкото по-бързо на*беш една мацка, толкова кефа ти е по-голям!
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
          методите са много и може да се експериментира(място,пиене и тн), но статистиката показва че колкото по-бързо на*беш една мацка, толкова кефа ти е по-голям!

Да ама :- Бързата кучка-срам за майстора.
          Плюс това кефа е в лова.
          0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
          Автогаз сервиз-
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
            Да ама :- Бързата кучка-срам за майстора.
            глей сега, първия път е важно да я отметнеш от списъка.... после й връчваш титлата Мис Вторник и така

а и при наличието на толкова к*рви, кой има време да повтаря по няколко пъти?
            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
              Плюс това кефа е в лова.
              sigpic
              "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                Задачката е следната
                С дадена кака сте си уредили среща. Първа. Уж ще се сваляте. Ще отидете в заведение, където си ходите редовно и има обща ваша/нейна компания, или ще отидете само двамата някъде?
                Виж сега. Ако теоретично/както казваш/ сте си уредили среща това автоматично изключва, че ще се набиете в същата компания щото това няма да е "уредена среща" а ще си е поредния купон. Логично е при така зададената закачка да се видите някъде извън въпросната обща компания. Сиреч едното изключва другото.

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                глей сега, първия път е важно да я отметнеш от списъка.... после й връчваш титлата Мис Вторник и така

а и при наличието на толкова к*рви, кой има време да повтаря по няколко пъти?
                Не трупам бройки и не изпитвам нужда от к*рви да ти кажа честно.
                0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                Автогаз сервиз-
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

ма не говорим за чук и чао
                  там подходът е тотално друг
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Тук ми намирисва на "менделсон кючек" нещо...
                    Бих те посъветвал да бъдеш себе си, каквото ти дойде на ума това прави. Пък ако не те ареса, значи не е за теб. По-добре така отколкото да се правиш на тих, скромен и добричък и т.н. и после да се окаже че не е баш така, ще има сълзи и сополи 100%.
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Момчета, той търти не пита нас, чака момичетата да се включат... Ама те се спотайват, или му отговарят на лични.
                      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                      x145 1.6 boxer

Comment

търтейо ме не разбра

не ти викам, че ти трябва алкохолна помощ

просто си се напоркай, пък та ако те не ще и без тва вече си си пиян и ти е густо майна

---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 23:01 ----------

търтей вече ме объркваш

освен чук и чал за кво тий друга схема на тоа етап не отбирам...

или търтео се влуби !хахаааааааааааа

---------- Post added at 23:07 ---------- Previous post was at 23:04 ----------

помеждудругото

кът са замисля използвам следната схема, ако не ми е само до едното онождане

показвам си бакиите първо, ако после е навита още да комуникира с мен през по-малко от 10 метра, начи може да си допаднем ;D

тъй ми, няма да си кривя душата после нон стоп
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Определено трябва да се ходи на друго място.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Аз сега лятото ги водя на плаж ... там ми е най-лесно .
                            Иначе , ходете някъде на саме ... на романтика ако щеш ... водно колело , лодка ... после хапнете пъстърва и бяло вино . Покажи най-доброто ... после я остави без да я докосваш ! На следващата среща атакувай от вратата още !
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                              Аз сега лятото ги водя на плаж ... там ми е най-лесно .
                              Иначе , ходете някъде на саме ... на романтика ако щеш ... водно колело , лодка ... после хапнете пъстърва и бяло вино . Покажи най-доброто ... после я остави без да я докосваш ! На следващата среща атакувай от вратата още !
                              Мен ми харесва повече тази схема:
                              Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                              ...помеждудругото

кът са замисля използвам следната схема, ако не ми е само до едното онождане

показвам си бакиите първо, ако после е навита още да комуникира с мен през по-малко от 10 метра, начи може да си допаднем ;D

тъй ми, няма да си кривя душата после нон стоп
                              Само се притеснявам, че скоро ще остана без познати и всички ще спазват 50м дистанция от скромната ми личност
                              sigpic
                              Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                              BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                                ... после я остави без да я докосваш !
                                Най-много целувка по бузката, да преФърчат първите флуиди, така да се усети мъжкото и женското излъчване. Съгласен съм Тока, не трябва да бъдем лесни. Няма да забравя ситуацията в студенските ми години, как едно напълно непознато за мен момиче, искаше да ме води някъде, доста напорито, но нали не се давам лесно....божеее колко съм тъп.
                                sigpic
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                                Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                                Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Working...
                                X