Известие

Collapse
No announcement yet.

Четец за електронни книги.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Четец за електронни книги.

Колеги, някой ползва ли въпросната джаджа? Търся малко мнения на хора, които са се сблъсквали с такива благинки пък ако са сменили и няколко различни марки и модели ще е идеално да споделят личните си впечатления.

Аз от около месец съм се замислил за подобна покупка.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

И аз бях тръгнал нещо подобно да си купя, ама гледах гледах и реших, че е по разумно да си купи човек някакъв нетбук.
    "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Аз мисля над това:

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/...52921665921180

а иначе колега, вярвай ми с нетбук не е никак удобно да четеш електронна книга. Притесненията са ми кирилизация, дали ще ми допадне като интерфейс, достатъчни ли са 6" дисплей и т.н.
      Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Според мен определено си заслужава тази джаджа. За четене е много по-удобен от netbook, защото е много по-лек и батерията издържа много повече, защото се използва само при смяна на страницата.

Аз лично не съм притежавал такова устройство но съм си играл с него както и с предшественика му PRS-505. Личното ми мнение е, че Touch Screen-а не си заслужава парите. 505-цата е много удобно направена и с достатъчно копчета. За четене е супер - дисплея е предостатъчен за комфортно четене. Също така е и много странен - изобщо не прилича на LCD дисплеите - по-скоро е като хартия с написани букви Не трябва да се забравя обаче, че трябва външен източник на светлина за да се чете - както с нормална книга. Устройството е лекичко и не изморява ръката. За сравнение например iPad-а има много готини анимации и показва текста дори и по-добре, но е тежичък за да се държи с една ръка. Кирилицата в PDF формат не би трябвало да е проблем. За ТХТ файлове надали ще стане.

Единствения недостатък може би е, че е малко скъпичко, имайки в предвид, че не може да се ползва за друго освен за четене (май имаше и MP3 плеър). На iPhone-а или на лаптопа не е толкова удобно за четене, но става Иначе определено си струва.
        Alfa Romeo 146, 1.4 Twin Spark, 1999 г.

Comment

Working...
        X