Известие

Collapse
No announcement yet.

Гледа батю и не вярва на ръцете си!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от xidra Покажи съобщение
    И аз да се отбележа в темата
    батенце май стана идол на една сериозна част от форума, мани ги какво си пишат

Comment

Първоначално публикувано от xidra Покажи съобщение
      Това съм аз преди 2 години с едната участничка в клипа
      xidra президент!

Comment

Честно да ви кажа може би щото се беше надрусала като свиня и да и е била суха устата ама дините наистина са големи и сочни
        Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
        Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
        Fiat Bravo 1.8 GT - now

Comment

Ми те такива девойки на дали имат други скилове освен тези да се друсат, да ги друсат... в последствие на което и да им се друсат Дори те май друсането най-добре го владеят защото: друсат на сцената, друсат на масите, друсат на баровете, после се друсат в тоалетните, друсат се в колите, друсат се в хотелиските стаи, в които пък други хора започват да ги друсат, друсат ги по вилите, друсат ги по яхтите... дори последното нещо което чух е, че си има специален каталог в който голяма част от тия каки фигурират, а самият каталог е за хора които желаят да друсат тия каки! С две думи от толкова друсане направо им са е одрусала мамата
          BMW E39 528i

Comment

каталога го има от години... а иначе кво пък - то за всичко си тре'ат хора - и за друсанье също

Comment

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
              Ми те такива девойки на дали имат други скилове освен тези да се друсат, да ги друсат... в последствие на което и да им се друсат Дори те май друсането най-добре го владеят защото: друсат на сцената, друсат на масите, друсат на баровете, после се друсат в тоалетните, друсат се в колите, друсат се в хотелиските стаи, в които пък други хора започват да ги друсат, друсат ги по вилите, друсат ги по яхтите... дори последното нещо което чух е, че си има специален каталог в който голяма част от тия каки фигурират, а самият каталог е за хора които желаят да друсат тия каки! С две думи от толкова друсане направо им са е одрусала мамата
              на това му се вика начин на живот - демек лайфстайл и както неведнъж съм го казвал - докато има такива момичета, аз ще ходя все усмихнат
              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                ... и както неведнъж съм го казвал - докато има такива момичета, аз ще ходя все усмихнат
                Абе ще ходиш ти усмихнат, ама само да не ти се случва такова в къщата, че тогава лошо Аз също като колегата Lqnkata всеки ден се събуждам с усмивка знаейки, че до мен има страхотен човек... а съществуването на този "друсащ" тип момичета не ми дава и за секунда да забравя това
                BMW E39 528i

Comment

Ами аз си го повтрям това по разни теми - както е казано в Библията, по плодовете им ще ги познаете.
                  Та това е днешния плод на няколко поколения закърмени с малоумие, изкривен морал и т.н.Днешната ни действителност е рожба на едно минало, което си е още живо, родено от каскета и цървула то е една сравнително голяма част от обществото ни...
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Working...
                  X