Известие

Collapse
No announcement yet.

Модератор!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Повярвай ми, че когато е написано, дори и в шеговит стил, все някой ще го прочете и ще види , че можеш да си пак гъзар, без да ставаш пълен идиот!
    Това дава и идеи, а те тренират мозъка!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Повярвай ми, че когато е написано, дори и в шеговит стил, все някой ще го прочете и ще види , че можеш да си пак гъзар, без да ставаш пълен идиот!
      Това дава и идеи, а те тренират мозъка!
      Колега, принципно си прав. Ама старухата най-точно го каза: не ти ли идва 'отвътре' - никакъв шанс да се превъзпиташ!
      пс: Винаги има и такива, 'неутрални', дето може и от едно написано нещо да се повлияят - но пак трябва да имат нещо, или поне да не са убедени в обратното
      (малко тъп каламбур се получи, сори)
      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
      x145 1.6 boxer

Comment

Аз не говоря за безнадежните случаи, а за тия, на които просто никой не им обръща внимание.Забързани в еждневието дъртите допускаме една много голяма грешка. Мислиме си, че щом сме усигурили манджата и вичко е наред,а то не е така. Все повече млади и неориентирани младежи изпадат в семейна самота, която поражда чувство за малоценност, а това води до агресия. Те дори не я осъзнават и ценностната им система се изкривява.
        Наш дълг е да я пооправиме, леко и ненатрапчиво!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
        X