Колеги, някой ще ходи ли на море на Свети Влас от 25.08. - 03.09.10. Ако има някой да пише. Може да се съберем там да се повеселим и да ходим на гости на любимите ми бургазлий.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Свети Влас 25.08. - 03.09.10.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеКолеги, някой ще ходи ли на море на Свети Влас от 25.08. - 03.09.10. Ако има някой да пише. Може да се съберем там да се повеселим и да ходим на гости на любимите ми бургазлий.
Цяла тема направиха за това "Й"-кратко...стига вечеAlfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
http://www.family-sozopol.com/
-
Добре бееееееееееее, неграмотен съм.... проблем????????????
---------- Post added at 00:28 ---------- Previous post was at 00:25 ----------
Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщениеЦяла тема направиха за това "Й"-кратко...стига вече
Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщениеКолега,няма как да ти признаят гаранцията!Цицината или балона не е гаранционно събитие,поради простия факт,че може да се е появило след удар в дупка.
Аз зимата попаднах в огромен трап и чисто нова гума Dunlop Winter Sport се сдоби с цицинка.Но какво да се прави....подсилиха я в магазина,от която я купих и я сложих задна.Ако не е много зле и това е вариянт,макар,че е опасничко.Зависи от големината на балона.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
Comment