Известие

Collapse
No announcement yet.

Изнерви ме следната случка ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    Е поне можеше и да пуснеш едно писмо до МВР с оплакване и описание на случая, какво пък, може и да стане нещо, ама ако не се пусне, със сигурност нищо няма да стане
    Има ли някакъв формуляр или нещо като установен ред по който трябва да бъде оформено това писмо? Също до къде по-точно трябва да се адресира и по какъв начин трябва да се пусне? В смисъл имаш ли някаква по ясна представа как точно трябва да се процедира? Питам понеже съм напълно бос в тая област, а съм сигурен, че ако отида с един лист хартия в МВР, ще ми го заврат отзад още на входа и ще ме помолят да затворя входната врата от външната страна...

---------- Post added at 10:19 ---------- Previous post was at 10:14 ----------

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
    Колега, аз пък те съветвам да държиш здраво кантърмите и да не отърваш конете, щото цивилизовано правилника може да се използва и по друг начин ...
    Радвам се, че си бил в добро настроение и се чувствам неофициално предупреден... т.е. ще се опитам да съм възможно най-сдържан в изказванията си, колкото и да искам да смеля всичко на предята си в подобни моменти!
    BMW E39 528i

Comment

Моите съвети:
      1. Не се ядосвай, болестите са от ядове, ядовете са от гадове.
      2. Дръж си телефона под ръка. При всяка подобна ситуация снимай и след година ще можеш да сглобиш клипче с кадрите. Пускаш го в сайтовете за клипове, ако дотогава МВР-то не ги е забранило. Докато снимаш внимавай да не те видят, защото има някакъв текст в някакъв закон, забраняващ снимането на полицаи по време на служба.
      3. Виж точка 1.
      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
        Моите съвети:
        1. Не се ядосвай, болестите са от ядове, ядовете са от гадове.
        2. Дръж си телефона под ръка. При всяка подобна ситуация снимай и след година ще можеш да сглобиш клипче с кадрите. Пускаш го в сайтовете за клипове, ако дотогава МВР-то не ги е забранило. Докато снимаш внимавай да не те видят, защото има някакъв текст в някакъв закон, забраняващ снимането на полицаи по време на служба.
        3. Виж точка 1.
        Не само полицай ами никой не можеш да снимаш без негово съгласие. А това за милиционера дето сам си пишеше акт като направеше нарушение си остана при Тодор Живков
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Е ти няма да го снимаш така че да се вижда кой е.
          Снимаш колата отзад и да се вижда че говори по телефона.

Дата и час са достатъчни да се разбере кой е карал.
          Между другото много отдавна съм се замислил и аз за камера в колата.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
            Не само полицай ами никой не можеш да снимаш без негово съгласие.
            Че то така много хубаво бе... мен могат да си ме снимат когато, където и с каквото си поискат, могат да ми слушат телефоните, могат да ме следят в нет-а, а в същото време аз мога само една ч*кия да си ударя така ли?! Че да взема направо да ида пред сградата на Министерство на Вътрешните Работи в София, да сваля гащичките, да се наведа и да чакам да ме изредят всички а?! То верно много са забавни законите в нашата държава Само дето има една малка подробност... мен в последно време нещо много ме понаболява кръста и мисля да преустановя навежданията ми в тоя живот...

П.П. Следващия път преди да се опитам да снимам, ще му почукам на прозореца да го питам, дали може да му направя снимка докато говори по телефона...
            BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
              Че то така много хубаво бе... мен могат да си ме снимат когато, където и с каквото си поискат, могат да ми слушат телефоните, могат да ме следят в нет-а, а в същото време аз мога само една ч*кия да си ударя така ли?! Че да взема направо да ида пред сградата на Министерство на Вътрешните Работи в София, да сваля гащичките, да се наведа и да чакам да ме изредят всички а?! То верно много са забавни законите в нашата държава Само дето има една малка подробност... мен в последно време нещо много ме понаболява кръста и мисля да преустановя навежданията ми в тоя живот...

П.П. Следващия път преди да се опитам да снимам, ще му почукам на прозореца да го питам, дали може да му направя снимка докато говори по телефона...

дето се вика в онзи стар български фил "га ядохте кифтетата не ревахте". Като гласувахте за пожарникарския фискултурник-мутра и милиционерите му не мислихте, после колко от вас напоследък са се включвали в някакъв протест. А сега недоволни че сме полицейска държава. Ами другите не са щото не си траят ами си отстояват правата.
              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Нещо такова ми се върти из главата

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.35356

Ама точно тая пущина нещо скъпичка ми се вижда.
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

дето се вика в онзи стар български фил "га ядохте кифтетата не ревахте". Като гласувахте за пожарникарския фискултурник-мутра и милиционерите му не мислихте, после колко от вас напоследък са се включвали в някакъв протест. А сега недоволни че сме полицейска държава. Ами другите не са щото не си траят ами си отстояват правата.
                  По принцип колега не съм гласувал, но на следващите избори със сигурност гласа ми отива за пожарникаря. Лично аз съм доволен от правителството и не мисля, че държавата е полицейска. Ако на това да се следи за спазването на законите, да преследват разни тарикати и да се вкарват кретени в панделата и тн. му се вика полицейска държава, ами евала - с две ръце гласувам държавата ни да е полицейска! Само дето май трябва да стане още по-полицейска... т.е. и полицаите да могат да ядат хурката, а не само ние.

Само да вметна, че за политика си има друг раздел. Тази тема не е мястото където да я нищим.

---------- Post added at 16:17 ---------- Previous post was at 16:16 ----------

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                  Играчката наистина хвана и моето око, но както казваш и мене малко пресилена ми се вижда цената на точно този артикул.
                  BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
                    По принцип колега не съм гласувал, но на следващите избори със сигурност гласа ми отива за пожарникаря. Лично аз съм доволен от правителството и не мисля, че държавата е полицейска. Ако на това да се следи за спазването на законите, да преследват разни тарикати и да се вкарват кретени в панделата и тн. му се вика полицейска държава, ами евала - с две ръце гласувам държавата ни да е полицейска! Само дето май трябва да стане още по-полицейска... т.е. и полицаите да могат да ядат хурката, а не само ние.

Само да вметна, че за политика си има друг раздел. Тази тема не е мястото където да я нищим.

---------- Post added at 16:17 ---------- Previous post was at 16:16 ----------

Играчката наистина хвана и моето око, но както казваш и мене малко пресилена ми се вижда цената на точно този артикул.
                    Мда ти започна за навеждането. А и явно си в друга държава щото аз някой тук в затвора вкаран не съм видял. Това да тръшнеш някой на земята и да дадеш пресконференция е съвсем различно от това да събереш годни за съд доказателства. И не се очудвай от наглостта на полициатя след като любимия им министър казва че е нормално ей така да влязат в нечия къща и да набият когото сварят там
                    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

... И не се очудвай от наглостта на полициатя след като любимия им министър казва че е нормално ей така да влязат в нечия къща и да набият когото сварят там
                      Сега, ако кажеш, че наглите (както ги наричаш) прояви са се появили след началото на кабинетстването на настоящия МС (пък преди това коментираните проявяващи се люде са давали единствено достоен пример за подражание), ще те черпя една бира
                      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

За съжаление милиционерщината е неизкоренима и в управниците и в служителите на силовите структури родни ... но
                        На стадото зрелища му дай... и лесни за смилане сводки по медиите.
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                          Сега, ако кажеш, че наглите (както ги наричаш) прояви са се появили след началото на кабинетстването на настоящия МС (пък преди това коментираните проявяващи се люде са давали единствено достоен пример за подражание), ще те черпя една бира
                          Сега почнаха да го "легитимират" и да го изкарват нормално. Това е проблема.
                          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                          Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.35356

Ама точно тая пущина нещо скъпичка ми се вижда.
                            Тая и се вижда и не е много за показване. Аз съм с тая
                            http://cgi.ebay.co.uk/MINI-DV-Spy-Ca...?pt=UK_Gadgets
                            Това си го взимаш с ключовете в ръката и докато се пазарите в патрулката ...
                            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                              Тая и се вижда и не е много за показване. Аз съм с тая
                              http://cgi.ebay.co.uk/MINI-DV-Spy-Ca...?pt=UK_Gadgets
                              Това си го взимаш с ключовете в ръката и докато се пазарите в патрулката ...
                              Интересна джаджа си намерил, но наистина ще върши работа само ако се стигне до пазарене в патрулката. В случай като моя, камера от вида, който е посочил колегата pr_00f определено ще е по-добрият вариант.

---------- Post added at 21:25 ---------- Previous post was at 21:11 ----------

А и явно си в друга държава щото аз някой тук в затвора вкаран не съм видял. Това да тръшнеш някой на земята и да дадеш пресконференция е съвсем различно от това да събереш годни за съд доказателства.
                              Ами колега не знам до колко успяват с показноста, със затворите, делата и доказателствата сегашното правителство...... но сякаш на мен и това ми стига да видя за начало... и то при положение, че по времето на управление на предходните правителства, всички в държавата явно са били такива "ангелчета" и дори не се чуваше за престъпност, камо ли пък някой да тръгне да прави нещо по въпроса. Или както каза Ранобудничето, те до ония ден бяха "ангелчета", ама видиш ли като дойде новото правителство и всички от нямане какво да правят, взеха че станаха бандюги

И не се очудвай от наглостта на полициатя след като любимия им министър казва че е нормално ей така да влязат в нечия къща и да набият когото сварят там
                              Май май не си добре запознат с детайлите по посочения от теб конкретен случай... просто ако беше, на дали щях да чета точно такова изказване в момента

И пак казвам, не ми се нищи политика в тази тема, а начини как да се преустанови практиката "аз обикновения гражданин трябва да ям хурката щото съм никой, като в същия момент гледам как униформения му се разминава, щото явно е някой"...
                              Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 21:28.
                              BMW E39 528i

Comment

oт полицаите по-гнусни няма...извинение на 2та процента, които стават за нещо.

Онзи ден един такъв шибаняк си учеше кучката да кара в едно междублоково пространство със служебната астра с буркана...в НЕДЕЛЯ!А бензина за тая астра и самата астра ги плащаме ние...пък ако удари тая кифла някого там на паркинга, сигурно колите ще са паркирани неправилно а тя няма да е карала...

А преди няколко месеца отивам да прехвърлям видео-честитка и й викам на тая с пагоните в стаята "Тва не се ли връчва само лично" и отговора й беше "Намери ми още 10,000 полицаи и ще ти се връчва лично"....в тоя момент в главата ми бяха само цигански плесници...
                                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                                X