Известие

Collapse
No announcement yet.

сериал

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

FireFly - много добра фантастика нищо, че е старичка Има и два високо бюджетни филма продължение на сериала, които определено си струва да ги види човек.
    Coupling - английска комедия, доста забавна.
    The Big Bang Theory - предполагам си го гледал.
    Covert Affairs - върви в момента и ми се струва доста добър за сега.
    The 70's show - също един много добър комедиен сериал.
    Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
    Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Serenity е филма по FireFly, само 1 е.

Земя - последен сблъсък го теглих от другаде, но не помня от къде. Виж Арена и пиратския залив.
      Имаше субтитри само за 1 сезон, 2 беше в прогрес... но аз се справям и без тях.
      Инак сериала е култов... поне в началото де.
      Ако си падаш по фантастиката, в замундата има всичките сезони на всичките стар трек версии, Андромеда 5 те сезона, както и повечето от Батълстар Галактика.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        Serenity е филма по FireFly, само 1 е.

Земя - последен сблъсък го теглих от другаде, но не помня от къде. Виж Арена и пиратския залив.
        Имаше субтитри само за 1 сезон, 2 беше в прогрес... но аз се справям и без тях.
        Инак сериала е култов... поне в началото де.
        Ако си падаш по фантастиката, в замундата има всичките сезони на всичките стар трек версии, Андромеда 5 те сезона, както и повечето от Батълстар Галактика.
        Тази фантастика ,кояот си дал ,неще не емой тип. След Stargate SG-1,Atlantis и сега Universe ,тия някак са лишени от комичните персонажи , задълбочения смисъл ,който те кара да се замислиш -аджеба дали наистина не е възможно това ,веселия диалог .Опитах да гледам батълстар галактика и изтрих сезона на третата серия .
        Също много обичам да гледам фентъзи като библиотекарят примерно .

ФайърФлай го гледах още след като изгледах касъл .Артиста ме кефи ,разсмива .Гледах и серенити

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Гледай Хранилище 13 и Хрониките на Дрезден тогава
          Първото е фантастика в стил Досиета Х мешано с Зона 51 ... киберпънк и хумор тук там, а второто е съвременно фентъзи с доста забавни моменти.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            Гледай Хранилище 13 и Хрониките на Дрезден тогава
            Първото е фантастика в стил Досиета Х мешано с Зона 51 ... киберпънк и хумор тук там, а второто е съвременно фентъзи с доста забавни моменти.
            Ще видя хранилището .То беше - Warehouse 13 нали
            А дрезден съм го гледал по axn

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Робинята Изаура?
              Рекламират го усилено - фешънизиран римейк......страхотия ще да е....
              Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 21:17.
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Моя съвет е "Досиета Х". Невероятен, при това сериал.
                Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

До тук нищо интересно не видях . Или съм го гледал вече ,или не е мой тип .... Да не съм изгледал всички сериали баааа маааму

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Пробвай с герой (Heroes) яка фантастика за хора с способности. Аз сега съм на 2-ри сезон почти накрая и е доста интересно
                    Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
                    Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
                    Fiat Bravo 1.8 GT - now

Comment

Първоначално публикувано от xidra Покажи съобщение
                      Пробвай с герой (Heroes) яка фантастика за хора с способности. Аз сега съм на 2-ри сезон почти накрая и е доста интересно
                      Търсих го в замунда ,но не го намерих . Откъде го сваляш и откъде намери субс ?

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

за сериал

Ако ти е харесал Supernatural, значи гледай True Blood, сега са на 3ти сезон - на мен лично ми харесва, нестандартен поглед има и като цяло идеята за вампирите, върколаците и шейп-шифтърите е "доработена". Малко бавно се развива действието, ама... сериал За сериала "Герои" (Heroes) - пробвай в търсачката в замундата като го напишеш правилно с "и" накрая вместо с грешното "й".... Излизат до 4ти сезон
                        Last edited by adv_petrov; d.m.y г., 16:39.
                        Alfa 156 2.0 - ех,
                        Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                        Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                        Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
                          Ако ти е харесал Supernatural, значи гледай True Blood, сега са на 3ти сезон - на мен лично ми харесва, нестандартен поглед има и като цяло идеята за вампирите, върколаците и шейп-шифтърите е "доработена". Малко бавно се развива действието, ама... сериал За сериала "Герои" (Heroes) - пробвай в търсачката в замундата като го напишеш правилно с "и" накрая вместо с грешното "й".... Излизат до 4ти сезон
                          Без да те обиждам ,знам къде се слага и,къде й.
                          В замундата го търся като heroes .

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

В замунда и арена винаги проверявай и по българското име ако го знаеш, че понякога качват с едни имена

Comment

Герои сезон 1
                              Хранилище 13 - сезон 1
                              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 21:02.
                              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                                Мерси за героите. Колко сезона са ? Ще го прегледам като се прибера в сф

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X