Имаше преди една такава тема, но не можах да я открия, а живо ме интересува каква е колата от снимка. Аз не можах да се сетя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Познай колата
Collapse
X
-
Comment
-
По първата снимка ми замяза на тойота някоя, но ... сивото табло ме разколеба ...
След втората и на мен пък ми се вясна да е баварска работата ...„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Не е БМВ щото те още не си боцкат огледалата за обратно виждане във вратите, пък и CC не е по обективни причиниСпоред мен е нещо евтинко. Не съм сигурен дали не е отражение, но ми се струва, че има малко прозорче до огледалото. Пък уж е купе ... Замирисва на френска работа ...
146 1.6TS CF1 '98
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение.... Ibiza от 2009-та ....146 1.6TS CF1 '98
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщениеДосега се чудих, а той колегата я е позналAlfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщениеАвторът е пуснал темата защото и той не знаеAlfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
Comment