Известие

Collapse
No announcement yet.

Национали по футбол...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Национали по футбол...

Колеги ... много ми е лошо ...
    4:0 ... все едно ме изнасилиха ... за какво трябваше това чучело да пази ?!
    До кога перуката ще лансира скапания си син не знам !
    Мъри ... той не е виновен ... всички са за разстрел !
    Потресен съм !
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Не се пали толкова Нито Никито е виновен, нито пък някой определен футболист носи вина. Незнам защо си се надявал на нещо повече. Малко ако се размисли човек на тема първенства, бази, футболна култура... 4:0 е един много реален резултат
    Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Надявам се , щото надеждата умирала последна ... пък и Англия е адски слаба в момента .
      Надявам се , щото и на мен ми се ще да се усмихвам като гледам националния отбор ...
      А Никито ... Никито е за трепане ... и той и тати му ! Тоя костенурка докато се наведе , и охлюва се скрил в храстите .
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

Да, ясно, на всеки му се ще... но такива са времената, а и може би надеждата малко трябва да я оставим на втори план, малко реализъм ще е от полза в случая
        Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
          Потресен съм !
          Добре, че през инт го гледах, иначе са много зле, вратаря не трябва да пази повече, без значение кой е баща му. 3 гол беше през него, а 2 през краката му.

Виновни има щом е такова положението.
          sigpic
          ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
          0889 636 093

Comment

Потресен съм !
            колега не е само вратаря виновен гледа ли само как тичат англичаните ? не сме за там просто ....

Comment

Незнам до кога ще се вземат играчи в национала играещи в чужбина , които нямат и 15 минути игра за отборите си а са все на пейката?! И като гледам май момчетата от родното първнство ще играят по нахъсано.
              sigpic Alfa Romeo 156 2,4 JTD"01 - 140ph "Красавицата Звяр"

Comment

Ами тичат ...
                Нашите нали са с претенции ? Повечето играят в силни първенства ...
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

Затова спрях да гледам БГ футбол!
                  Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                  Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Надявам се , щото надеждата умирала последна ... пък и Англия е адски слаба в момента .
                    Надявам се , щото и на мен ми се ще да се усмихвам като гледам националния отбор ...
                    А Никито ... Никито е за трепане ... и той и тати му ! Тоя костенурка докато се наведе , и охлюва се скрил в храстите .
                    ммм със сигурност всеки истински българин и любител на спорта(какъвто съм аз)искаме да видим онази форма от 93г-докъм 96-97г която имахме ама май за жалост няма да го доживеем,затова вече мн не се задълбочавам и гледам,те тея ликенца взимат по една чанта с пари ама нали в националния сравнено с клубните не вземат едва ли не нищо и.... футбола стана пари и нормално няма вече футбол-прекалено комерсиален стана а там където играят мн пари няма интрига и няма удоволствие за окото..
                    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Ники михайлов не беше виновен веднъж ... не беше виновен два пъти ... до кога няма да е виновен ?
                      А тоя нежния ни таран ... т'ва тоя миланов ли е къв е ... тоя топчо ли е кво е ... тоя мърльо за треньор ... не го виждам ... Не са 1 и 2ма виновни, но определено има ... Наско сираков после по дарик го слушах, ми разправя, че сме били равностойни до 75та минута и сме можели да водим ... е добре бе ... различни мачове ли гледаме, какво се случва ...
                      Тия застаряващи, неадекватни, зажаднели за слава вампири - какво мамка му правят на терена ? Кой ги пуска там ?
                      Сиктир ... отчаян съм ... започвам вече да се отказвам да ходя срещу Монтенегро ...
                      „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Зума позна, че срамът ще е голям...
                        Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

Гледах мача на живо и иииии по голям срам не съм брал никога през живота си ! 8 човека всеки с по един национален флаг ,направо си тръгнахме почти разревани ,срам ,срам голям срам ! Един ,два биват ,ама 4 А тея сополи англичаните са такива мърди и са толкова слаби ,че трябваше ние да ги окъпем с 4:0 Та те без малко автогол щяха да си вкарат. И тоя Божинов през цялото време дето беше на терена ,все в засада стоеше тъпана му с тъпан ,а Рангелов ли беше къв беше не го помня ,сам срещу вратаря и ............. Абееe no coment е работата

П.П. От всичко най-много ме е яд на Бербатов
                          Last edited by mochko1; d.m.y г., 04:03.
                          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                          Fiat Bravo II 1.4 90hp
                          sigpic
                          Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                            П.П. От всичко най-много ме е яд на Бербатов
                            Кво пък ти е виновен Бербатов? Сумати време го плюха ли, плюха и фенове и медии, марда бил, не играел, смешник бил, по-добре щяло да бъде без него... сега като се махна пък е крив, че се е махнал, разбираш ли предател бил... пък и на всичкото отгоре само да си хаби нервите покрай далаверите на "златните момчета" от 94-та. Даже закъсня с отказването от национала ако питаш мен!Аз много по-рано щях да им тегла по една майна на всички "разбирачи".
                            Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщение
                              Кво пък ти е виновен Бербатов? Сумати време го плюха ли, плюха и фенове и медии, марда бил, не играел, смешник бил, по-добре щяло да бъде без него... сега като се махна пък е крив, че се е махнал, разбираш ли предател бил... пък и на всичкото отгоре само да си хаби нервите покрай далаверите на "златните момчета" от 94-та. Даже закъсня с отказването от национала ако питаш мен!Аз много по-рано щях да им тегла по една майна на всички "разбирачи".
                              Aми нека да опровергае това което се сипе върху него бе ,ама нееее той е нежен и не му издържа "женската" психика Винаги съм имал добро мнение за Бербатов ,но да се отречеш от родината си ... просто не мога да го разбера ,отказвам да го разбера ! Това трябва да е най-голямата чест и най-висшият стремеж за един спортист ! Най-вероятно разсъжденията са ми провокирани от това ,че от години съм имигрант по различните държави ,но това си е моето мнение и никой не може да ми го промени !
                              Те и от тука ще го наритат ,щото е нежен женчо и не може да си повярва ,че може да играе покрай наистина големите звезди Всичко хубаво му пожелавам и дано не се завръща в родината повече.
                              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                              Fiat Bravo II 1.4 90hp
                              sigpic
                              Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Working...
                              X