Известие

Collapse
No announcement yet.

Национали по футбол...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Някъде мернах заглавие, че Стоичков щял да се връща като треньор на Националния...
    ....А аз си мислех, че по-лошо не може да стане.

пс: Не, не съм левскар, напротив. И да, голям фен бях на Ицо като футболист!
    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
    x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
      Някъде мернах заглавие, че Стоичков щял да се връща като треньор на Националния...
      ....А аз си мислех, че по-лошо не може да стане.
      След него Стойчо Младенов, после Пламен Марков.....и за малко да пропусна - димитър Димитров-Херо.
      sigpic
      Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
      Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
      Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Ами някои са треньори все пак (не казвам колко добри...)
        x145 1.6 boxer

Comment

ОК, но все не случва. Дали сме стигнали дъното или не, краен резултат няма.
          sigpic
          Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
          Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
          Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Дъното е..незнам къде, но някъде още по-надолу. Лошото е, че посоката, в която вървим е право натам. Сещам се за един виц - много подходящ за случая:

На презокеански кораб става авария и пътниците изпадат в паника. Някой пита:
            - Капитане, на какво разстояние има твърда земя?
            - Половин миля.
            - Слава богу! В каква посока?
            - Надолу!

Та така. Според мен неприятното е, че май трябва (както в мноого други случаи) да дойде 'някой отвън да ни оправи'. Е, вярно, че в този случай си има и обяснение, ама да не изпадаме в подробности, които се знаят от всички..
            x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от Dexer Покажи съобщение

не знам какво ще става оттук нататък....
              Конгрес и най-накрая президент на БФС - привърженик на всеки друг отбор, но не и на ЛеФски!

п.п. Също така, хора като Мишо Касабов, Камен Костадинов, Николай Цветин, Иван Леков, Наско Сираков, Йордан Лечков, Емил Костадинов да нямат право да заемат доживотно какъвто и да било пост в централата + съд за далаверите им!
              Last edited by RPWWD; d.m.y г., 08:53.
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Никой не предложи нищо градивно само оставки...
                кой ще е президент на БФС и кой ще е треньор на отбора не е толкова важно, важен е начина по който се работи. Един национален отбор за да е силен повече от едно поколение се иска основа - силно първенство. За да има силно първенство се започва по един единствен начин - хубави терени и добри съдии! Много ми се ще да ги видя онея Арсенал как разцъкват едно-две на стадиона на Беласица например, със съдя който свири всяко нежно докосване за фаул и накъсва играта. Съдиите в България съсипват играта! Тук са най-слабите съдии в света. Оказа се напоследните фитнес тестове, че половината са болни, а другата половина не покриват нормативите.
                Темата за детските бази няма какво да я коментираме, надали има някой, който да мисли, че без хубави терени и правилна работа могат да се създадат футболисти.
                Иначе колкото до снощния мач - нормална развръзка - два равностойни отбора и единия бие с 1:0...
                Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
                  Пент, дори да не знаех, че си Левскар, след горното мнение, нямаше как да не го забележа
                  Пич, това са обективните неща Иван Иванов е дупка и то голяма, но в същото време дупка е и Коловати - факт!

Глей сега, аз може да съм левскар, ама за националите няма прошка! Като не играят вън! Както му дойде реда и на Мъри. Под негово ръководство само срамни загуби претърпяхме. То не беше Кипър, то не беше Черна Гора, все футболни гиганти!!!

Според мен решението е Боби най-после да вземе треньор от чужбина и да се почне наново. Треньор който не се интересува от мениджърски игри и който ще пуска играчите които са във форма!
                  Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Градивно........обратно към аматьорския футбол. Когато дораснем за повече - полупрофесионален футбол и така да се надяваме, че някой ден по естествен път ще стигнем до наистина професионално ниво. А кой ще е президент и кой треньор е наистина много важно, защото точно от тях зависи как ще се работи! За да има силно първенство се започва не от терените (важни са, но не са най-важните), а от по-прости неща като това да се спрат схемите за пране на пари чрез трансфери на знайни и незнайни герои (като оня "младеж" от ЦСКА, който се оказа че е пред пенсия). Тогава или ще се разчита повече на момчета от школата, или просто ще се купуват качествени чужденци. И на мен ми се иска да ги видя Арсенал на терена на Беласица, но ние сме толкова напред, че не можем да се срещнем с Арсенал (иначе съм убеден, че Арсенал и там ще се справя много добре). Странно, че споменаваме фитнеса на съдиите и нито дума за това, че преди време футболистите на ФК Левски минаваха тестове и само двама (ако не се лъжа) покриха нормите за..............Втора Бундеслига! Моето лично мнение е, че е крайно време да се спре стърсенето на изкупителни жертви и както е нормално, отговорните да си понесат отговорността. Когато се разбере, че не става да си правиш каквото си искаш, защото никой няма да те търпи, може нещата да потръгнат.
                    Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
                    Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
                    Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Първоначално публикувано от SIS Покажи съобщение
                      Градивно........обратно към аматьорския футбол. Когато дораснем за повече - полупрофесионален футбол и така да се надяваме, че някой ден по естествен път ще стигнем до наистина професионално ниво. А кой ще е президент и кой треньор е наистина много важно, защото точно от тях зависи как ще се работи! За да има силно първенство се започва не от терените (важни са, но не са най-важните), а от по-прости неща като това да се спрат схемите за пране на пари чрез трансфери на знайни и незнайни герои (като оня "младеж" от ЦСКА, който се оказа че е пред пенсия). Тогава или ще се разчита повече на момчета от школата, или просто ще се купуват качествени чужденци. И на мен ми се иска да ги видя Арсенал на терена на Беласица, но ние сме толкова напред, че не можем да се срещнем с Арсенал (иначе съм убеден, че Арсенал и там ще се справя много добре). Странно, че споменаваме фитнеса на съдиите и нито дума за това, че преди време футболистите на ФК Левски минаваха тестове и само двама (ако не се лъжа) покриха нормите за..............Втора Бундеслига! Моето лично мнение е, че е крайно време да се спре стърсенето на изкупителни жертви и както е нормално, отговорните да си понесат отговорността. Когато се разбере, че не става да си правиш каквото си искаш, защото никой няма да те търпи, може нещата да потръгнат.
                      Заставам зад това мнение. Аматьорският футбол ще произведе много по-качствени играчи, които ще се стремят да излязат да играят в качествени първенства. А не да ги вземат в Левски или ЦСКА, да получават по 15 бона на месец за нищо и да осъмват по дискотеките всяка вечер.
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                        .......
                        Както му дойде реда и на Мъри. Под негово ръководство само срамни загуби претърпяхме. То не беше Кипър, то не беше Черна Гора, все футболни гиганти!!!

Според мен решението е Боби най-после да вземе треньор от чужбина и да се почне наново. Треньор който не се интересува от мениджърски игри и който ще пуска играчите които са във форма!
                        При все че, меко казано, невинаги съм съгласен с колегата, в този случай подкрепям напълно!
                        x145 1.6 boxer

Comment

Некои чичкови червенотиквеничковчета пак си показаха рогите... я по полека!
                          Вие да не би да си вярвате, един късмет с група футболисти отрасли в сериозна школа и имали шанс да отидат навън имахме (1994) и това е!
                          Нямаме нито клубно, нито никакво първенство!
                          Нямаме ДУ школи!
                          Нямаме бази!
                          Няма пари в нашия футбол освен от черно тото и т.н.!

Как от това по-горе очаквате да се получи национален отбор, дори да дадем БФС на Добри Джуров, играчи на национала да са само от един партиен отбор, да направим Стоичков доживотен треньор на национала и т.н.

И следващия който си позовли да изпише името на В. Левски изкилиферчено само защото си вярва, че футболна фенщина значи омраза, ще го репортвам!

До останалите, фактите от по-горното са еднакви за всички, когато футбола у нас стане бизнес, а не сиви/престъпни занимания, тогава чакайте нови резултати.
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                            И следващия който си позовли да изпише името на В. Левски изкилиферчено само защото си вярва, че футболна фенщина значи омраза, ще го репортвам!
                            За това трябва да се забрани спортни клубове да носят имената на национални герой!
                            Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

Напротив колега, трябва малко да си надскочим омразата дето ни я насаждат на едро (не само във футбола).
                              Абе разделяй и владей, навсякъде

Само със забрани нищо не се върши...
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

А бе точно за забрана си е. В емоцията и закачката с противниковите фенове неможе да няма обиди и т.н., и точно тогава се скверни името на национален герой... заради някакъв си смешен отбор...

Да надскочим омразата в спорта е невъзможно, тя е и до голяма степен само по време на спортното мероприятие... всеки един от нас има приятели, които симпатизират на противниковия отбор (естествено има мерене на п*шки постоянно). В една доста по-цивилизована Англия или пък Италия нещата са дори по-зле... мноооого по-зле.

Според мен е напълно погрешна практика да се кръщават отбори на национални герой. Най-малкото, че името Ботев или Левски първо се асоциира с отборите... за едни с любим отбор, за други неприятен съперник. Не съм много информиран, но не съм чувал другаде по света тази практика да се прилага... айде стига, че много изместихме темата в друга посока.
                                Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

Working...
                                X