If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днеска оставих алфата да я позамият....преди малко останових, дочувайки непознато скърцане в купето, че пасажерската кора буквално е отпорена и са потрошени щипките в долната част....направо нямам думи....
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Щипките се сменят. Не се коси! Не е трудно. Ходи обаче първо им нашокай репите на тия аматьори
То, че не е трудно-не е...трудната част е да си намериш щипките и дюбелчетата...
Освен това специално си избирах колата да не й скърцат пластмасите, а всяко такова сваляне на кори направо си пикая на горния труд...особено като я изкъртят по тоя начин....
Колега не ми се сърди, ама леко прекаляваш, тези неща са случват всеки ден. Все пак, ако пиша колко пъти съм имал всякакви проблими ще има поне 10000 подобни теми.
Поне да беше казал къде се е случило и че търсиш щипки.....бр, за да може да ти помогнем. Не знам защо толкова се нервиш, та това е просто една купчина ламарина и пластмаса, коята е създадена да ти върши работа.
Има мнага по важни неща, върху които да се фокусираме
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Напротив, бих казал, че темата е доста смислена, особено знаейки въпросния автомобил. Не е редно, не е правилно и би трябвало да се обещети, но това в белите страни. Отивай и им вдигай бесен скандал. На мен ми бяха откраднали тъмните очила преди от колата така.
Просто споделям душевна мъка, нали за това е форума-да общуваме.Ако бяхме на маса, такива неща се споделят.
Автомивката не казвам, че е на Маргарита Хранова, срещу Мол-а на Стаболийски , защото 100%-тови неща няма, но така като знам кога за последно беше здрава, какво съм правил с колата после и кога открих, че е откъртена натам клонят нещата.
бесен скандал не мога да вдигна, нищо не мога да докажа, освен това във въпросното време там имаше 10тина служители-всичките еднакви...нямам си идея кой точно ми е мил колата...
Апропо, позакърпих положението, щипки си намерих точно същите, ама дюбелчетата са една идея различни, та е леко паянтово, но поне кората седи на място и не скърца...
Тая автомивка отдавна не е на Маргарита Хранова.....неината беше на същото място под един каменен мост, който сега го няма...и оше нямаше молве в София и м/у другото беше много качествена.....
Тая автомивка отдавна не е на Маргарита Хранова.....неината беше на същото място под един каменен мост, който сега го няма...и оше нямаше молве в София и м/у другото беше много качествена.....
Пише Марги и Ко на нея...
Comment