Известие

Collapse
No announcement yet.

Искам да изразя благодарност към един колега

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Искам да изразя благодарност към един колега

Искам да изкажа огромни благодарности на един колега с тъмнозелена 166ца с номер CA5135MB ! Бяхме на една вила в Искрец,но за жалост единствената маршрутка за деня ни подмина като знак стоп... Въпросният колега не знам дали пише във форума, но ни прибра на стоп мен,гаджето ми и една нейна приятелка чак до София,като даже ни спря пред къщи : ) Дано има повече такива хора и особено алфисти ! И знаете ли,не съм качвал хора на стоп до сега,но видя ли някой да ми махне,ще го кача веднага !
    Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Първоначално публикувано от goro Покажи съобщение
    Искам да изкажа огромни благодарности на един колега с тъмнозелена 166ца с номер CA5135MB ! Бяхме на една вила в Искрец,но за жалост единствената маршрутка за деня ни подмина като знак стоп... Въпросният колега не знам дали пише във форума, но ни прибра на стоп мен,гаджето ми и една нейна приятелка чак до София,като даже ни спря пред къщи : ) Дано има повече такива хора и особено алфисти ! И знаете ли,не съм качвал хора на стоп до сега,но видя ли някой да ми махне,ще го кача веднага !
    Браво на колегата на човечността, но ти внимавай със стопаджиите, защото на мен ми извадиха нож преди години - хем бяха войничета пуснати в отпуска и аз от добри чувсква ги взех случайно през нощта минавайки покрай портала на поделението.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

И за какво подяволите са ти извадили нож ?!
      Иначе евала на колегата.Аз много пъти съм се замислял за някъкв по-специален знак с ръка е така , ако някой колега примерно види някоя алфа да се задава и е пеша или закъсал.Нещо като знака за стоп с палеца нагоре ама какъв да е..................най-лесно се прави L с ръка от aLfa или пък Л пак от аЛфа.Де да знам.Ще изглежда странно в началото ама може да се получи.
      мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
        И за какво подяволите са ти извадили нож ?!
        Без никаква причина.
        Връщахме се от Сърбия през Брегово и се забихме през нощта по погрешка по един път в Монтанско през някакво село Предела.
        След като ги качихме двама войника на задната седалка и попътувахме забелязах, че спътницата до мен на пасажерското място започна да става неспокойна. Когато погледнах към нея забелязах с периферното си зрение един нож с два канала по острието на около 20см. от тила си и така е било от няколоко минути без да знам. Оказа се, че са пили и след някакъв тих разговор помежду им махнаха ножа.
        Просто запазих хладнокръвие и продължих да карам - пасажерката стискаше един голям фенер в ръката си в готовност. В такава ситуация показваш доколкото можеш безразличие и каквото стане. Накрая започнаха да ни канят да спрем в това село да пием по едно.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Working...
        X