Абе то е ясно, че всичко е помия. Но на мен KFC на мен ми е най-вкусно...
Известие
Collapse
No announcement yet.
KFC или M'c Donalds
Collapse
X
-
Е ако ще трябва да избирам, определено KFС.
Comment
-
Бъргър Кинг за мен е най-доброто от тоя тип (като бях в Щатите за няколко месеца и им опитах традиционните бургери....Този на Бъргър Кинг в България се доближава най-много до оригинала в Америка!! )На второ място слагам Събуей, трети в моята класация за "Джънк фууд" са КFC и накрая Мак Доналдс...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеИ двете места не стават за нищо!!!
Имаме си толкова добри Български ресторанти, пример е и Хепи, място в което има българска кухня на нормална цена!Поне аз не виждам нищо нормално за мен и приятелката ми под 50лв да нямаме на ядене в Хепи.
Още един глас за Събуей! 30см с пиперони и питка с пармезан + всичко!класика
Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
Лично аз, независимо къде се намирам:Гърция,Турция, Италия или Тунис или където и да било, ако съм на магистрала отбивам в някое селце и похапвам истинска храна в някоя селска кръчма.
Макдоналс, Чикъна и подобните бутафории съм ги уволнил отдавна.
У нас също има добри заведения, където можеш да се нахраниш сито и вкусно, на приемлива цена, без да си чъвстваш омърсен стомаха, както с храните на Макдоналдс.
Това ми дава идеята да си направим един списък с местата добри за хапване.
Някой от компютърните ни гениотчета, може да направи и кулинарна карта, та като тръгнеш на път да си ориентиран с храмовете на Локуст!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от pent Покажи съобщениеХепи от няколко години вече не е на нормална ценаПоне аз не виждам нищо нормално за мен и приятелката ми под 50лв да нямаме на ядене в Хепи.
Още един глас за Събуей! 30см с пиперони и питка с пармезан + всичко!класика
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment