Известие

Collapse
No announcement yet.

KFC или M'c Donalds

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе то е ясно, че всичко е помия. Но на мен KFC на мен ми е най-вкусно...
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Comment

Е ако ще трябва да избирам, определено KFС.
      http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
      159 1.9JTDm
      156 1.8TS ...exxxx
      145 1.4TS ...exxxx

Comment

Бъргър Кинг за мен е най-доброто от тоя тип (като бях в Щатите за няколко месеца и им опитах традиционните бургери....Този на Бъргър Кинг в България се доближава най-много до оригинала в Америка!! ) На второ място слагам Събуей, трети в моята класация за "Джънк фууд" са КFC и накрая Мак Доналдс...
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

за бързо и вкусно хапване най-вече бих предпочел "Цорко" в надежда но ако избора е междо доналдс и КФЦ ... избирам кфц
          Live For The Speed... Die For The Speed...

Comment

И двете места не стават за нищо!!!
            Имаме си толкова добри Български ресторанти, пример е и Хепи, място в което има българска кухня на нормална цена!
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Гласувах за 'KFC', ОБАЧЕ, по принцип, от ресторантите за бързо хранене най-много ми допада 'Събуей' - голям сандвич с черна питка, риба тон, всички благинки и малко люти чушки
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                И двете места не стават за нищо!!!
                Имаме си толкова добри Български ресторанти, пример е и Хепи, място в което има българска кухня на нормална цена!
                Хепи от няколко години вече не е на нормална цена Поне аз не виждам нищо нормално за мен и приятелката ми под 50лв да нямаме на ядене в Хепи.

Още един глас за Събуей! 30см с пиперони и питка с пармезан + всичко! класика
                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Лично аз, независимо къде се намирам:Гърция,Турция, Италия или Тунис или където и да било, ако съм на магистрала отбивам в някое селце и похапвам истинска храна в някоя селска кръчма.
                  Макдоналс, Чикъна и подобните бутафории съм ги уволнил отдавна.
                  У нас също има добри заведения, където можеш да се нахраниш сито и вкусно, на приемлива цена, без да си чъвстваш омърсен стомаха, както с храните на Макдоналдс.
                  Това ми дава идеята да си направим един списък с местата добри за хапване.
                  Някой от компютърните ни гениотчета, може да направи и кулинарна карта, та като тръгнеш на път да си ориентиран с храмовете на Локуст!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                    Хепи от няколко години вече не е на нормална цена Поне аз не виждам нищо нормално за мен и приятелката ми под 50лв да нямаме на ядене в Хепи.

Още един глас за Събуей! 30см с пиперони и питка с пармезан + всичко! класика
                    Лично аз последно преди месец седнах на Хепи на магистралата по път София-Стара Загора, този дето е преди Пловдив...Еми нормални си бяха все едно съм на ресторант, даже някои неща бяха по евтини, отделно на което се помайтамихме със сервитьорките, е какво повече искаш в тоя живот
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                    X