Известие

Collapse
No announcement yet.

За едно излизане два удара

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Какво да се прави, доста комплекси се избиват зад клавиатурата. А някои бяха застъпници на християнските ценности. Да ви имам е лицемерието. Иначе простонията си личи от далеч.Отпуснете я тази злоба и злъч бе хора ако въобще е останало нещо човешко във вас. Знам че можете и по-добре, не ме разачаровайте.

---------- Post added at 17:04 ---------- Previous post was at 17:02 ----------

Мнго си елементарен , бе брат.

---------- Post added at 17:11 ---------- Previous post was at 17:04 ----------

Един пън даже би измлил нещо по-оригинално. Показваш си истинската същност, което ти дава само негативи.

винаги съм се кефил на американците за това, че никак ама хич не се вземат насериозно ... И тъй понеже ми стана лееко кофти затва, че явно ти е кофти да обобщя накакси нещата, чел съм ти постовете - ти пишеш за България а в подписа ти пише, че живееш в Америка, пишеш и се дразниш на хората в тази тема, която е подчертано несериозна - не мога да те разбера, мен ... Според мен не си за тука - неуместен си като равин в скинарски бар, човече - или бъди един от нас и се кефи или не мазохистирай повече
    Last edited by nightroller; d.m.y г., 21:02.
    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
      Нема да те разочароваме о "велики". Ти пътеводна светлина на нашите души...Какви християнски ценности бе младежо? Какви неща говориш ти? Тя, че простотията си личи от далеч е ясно..доста далечко си така си е. Ти дека виде злоба, виждаш това което искаш да видиш. Ние виждаме забавление, ти виждаш злоба, следователно проблема си е твой.

Рядко заядливо и злобно човече си, това е ясно на всички.Въпроса е какво вземаш?

Колкото до моята елеметнарност, така е доста съм елементарен, разкри ме...Чак се и засрамих..

Да не си член на някаква секта?
      То се вижда кой ръси селяндурските епитети. Както казах и преди, псевдо елита на този форум си показа истинското лице. По делата им ще ги познаете, както някои са казали.

Comment

То се вижда кой ръси селяндурските епитети. Както казах и преди, псевдо елита на този форум си показа истинското лице. По делата им ще ги познаете, както някои са казали.
        нема да се сдухваш, дръж се човече - ти можеш !!!!
        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
          винаги съм се кефил на американците за това, че никак ама хич не се вземат насериозно ... И тъй понеже ми стана лееко кофти затва, че явно ти е кофти да обобщя накакси нещата, чел съм ти постовете - ти пишеш за България а в подписа ти пише, че живееш в Америка, пишеш и се дразниш на хората в тази тема, която е подчертано несериозна - не мога да те разбера, мен ... Според мен не си за тука - неуместен си като равин в скинарски бар, човече - или бъди един от нас и се кефи или не мазохистирай повече
          Нямам нужда от съчуствие, още повече от хора които не споделят моите ценности. Напразно се хабиш.

Comment

Нямам нужда от съчуствие, още повече от хора които не споделят моите ценности. Напразно се хабиш.
            не е напразно щото го правя за себе си
            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Ю кен ду ит мен!!! Евритинг ю сей ис тру.Нау го то дъ батрум анд джърк йорселф.Дис уил гив ю рест..

Панимайш?
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi
              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Ама развалихте хубавата тема значи ...... и в момента бавно и сигурно отива към ресайкъл бина .
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                  Ама развалихте хубавата тема значи ...... и в момента бавно и сигурно отива към ресайкъл бина .
                  аз даже се чудя защо още никой не я е коширал
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Ю кен ду ит мен!!! Евритинг ю сей ис тру.Нау го то дъ батрум анд джърк йорселф.Дис уил гив ю рест..

Панимайш?
                    Това ли беше кулминацията на твоя мисловен напън. Бравус бе момче. Както казват хората, те му дали да пръдне, най взел че се надрискал.

Comment

• Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                      аз даже се чудя защо още никой не я е коширал
                      В Чат раздела е - факт .
                      Да видим кога на някой глобален ще му писне и ще я отнесе в коша - ( един по-добър свят) .
                      Само не знам за другия момент - колко човека ще отнесат едни цифрички под аватара си .
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Това ли беше кулминацията на твоя мисловен напън. Бравус бе момче. Както казват хората, те му дали да пръдне, най взел че се надрискал.
                        Немаш си и идея какви напъни правя..Толко време го мислех.По-важното е, че се надрисках от правилното място а не през устата, както успешно вече няколко дена правиш ти..

Темата беше забавна, но винаги ще се намери един квалитет дето да осмърди хубавата работа.
                        Range Rover Vogue 4.4
                        Rexton 270 cdi

Comment

• Бе Силвето си е хубаво момиче, къде остана тя в тоя гювеч, я го оставете Павлин сега да печели долари, да осъществява хамериканската мечта, или каквто иска
                          Тая тема по мнения би много други /по обем, или по точно по брой мнеия/, това е, красотата ще спаси света, не парите или акъла или начумерения философ, не се косете
                          Last edited by fred; d.m.y г., 23:08.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Немаш си и идея какви напъни правя..Толко време го мислех.По-важното е, че се надрисках от правилното място а не през устата, както успешно вече няколко дена правиш ти..

Темата беше забавна, но винаги ще се намери един квалитет дето да осмърди хубавата работа.
                            Като ти гледам девиза под подписа ти, още малко ако се напънеш и ще стигнеш идеала си за величие. Майтап бе има още да драпаш.

Comment

..Темата беше забавна, но ...........
                              .........до преди последните 6 /шест/ страници!
                              sigpic
                              "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Като ти гледам девиза под подписа ти, още малко ако се напънеш и ще стигнеш идеала си за величие. Майтап бе има още да драпаш.
                                Мойта ясна нема на де да се развивам, ша си седим у село...

Кажи сега удари ли една или не става работата?
                                Range Rover Vogue 4.4
                                Rexton 270 cdi

Comment

Working...
                                X