If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И защо си мислиш че всеки трябва да споделя твоята гледна точка. Пак се събирай с приятелите си но е добре да се знае до къде стигат границите на благоприличието.
Павлинйе вземи се отпусни, че много си се стегнал или вземи се стегни, че много си се отпуснал това е незлоблив интернет форум, недей да се връзваш на секви глупости ами си изтупай от праха чуството за хумор не си мисли, че като заемаш контра позиции по всички теми си прав
Хяхя, нека поспамя и аз с една форумна функция
Цъкаш върху даден ник и от подменюто избираш "Покажи профила на участника". Под аватара има друго падащо меню - "Потребителски списъци", от което избираш "Добави към списъка за игнориране". Цъкаш и потвърждаваш на следващата страница. Форумът си остава приятно място без навлеци
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Хяхя, нека поспамя и аз с една форумна функция
Цъкаш върху даден ник и от подменюто избираш "Покажи профила на участника". Под аватара има друго падащо меню - "Потребителски списъци", от което избираш "Добави към списъка за игнориране". Цъкаш и потвърждаваш на следващата страница. Форумът си остава приятно място без навлеци
Да, накрая ще останат най-големите умници да се надлъгват един друг.
Винаги съм изпитвал едно топло чувство към пророците
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Да, накрая ще останат най-големите умници да се надлъгват един друг.
Има един особен вид потребители дето просто държат тяхното мнение винаги да седи най-отдолу в дадена тема и ако някой се излъже да напише нещо след тях веднага изкокват още нещо. Ти Пвалине вярвам ще се съгласиш с мен, че едно такова поведение не е приятно за всичко останали....
Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Има един особен вид потребители дето просто държат тяхното мнение винаги да седи най-отдолу в дадена тема и ако някой се излъже да напише нещо след тях веднага изкокват още нещо. Ти Пвалине вярвам ще се съгласиш с мен, че едно такова поведение не е приятно за всичко останали....
A много ли е приятно една дузина хора да се нахвърлят върху даден участник с обиди и подмятания заради това че е споделил един ден от живота си, пък какъвто ще да е. Ако има правила, защо не важат за всички.
A много ли е приятно една дузина хора да се нахвърлят върху даден участник с обиди и подмятания заради това че е споделил един ден от живота си, пък какъвто ще да е. Ако има правила, защо не важат за всички.
Не фе, не е приятно ама па ти ли си тоя дето ша ни отвори очите? По-горе ти го казаха, има причина да е така. То нямаше да е забавно и без такива като теб де
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Интересувам се от курсове за управление на малък въртолет, в краен случай на тежки бронирани верижни машини, че току виж съм се засякал с колежката когато не е в настроение с тая Г класа по търновските улици.
Я раздуйте малко ако може, че явно съм изтървал нещо и сега не мога да се включа във всеобщото адско хранене на котето
Ако може кой с кого и по колко пъти!
Не фе, не е приятно ама па ти ли си тоя дето ша ни отвори очите? По-горе ти го казаха, има причина да е така. То нямаше да е забавно и без такива като теб де
абе то момичето си е виновно... с кой акъл пуска тема да се оплаче колко некадърна шофьорка е... ми то си е за смях
По-добре да си купи колело
То не е проблема само в некадърността на шофирането, всеки малко или много е имал(или ще има за съжаление) криви дни, в които шофирането му може да се оприличи като не до там кадърно или иначе казано -некадърно.
Но въобще не е там белята, това вероятно е възможно средностатистически да се случи на всеки, но с действията си(и писаниците) hell_cat доказа, че е шампион по неадекватност, некоорднираност и плиткоумие, а освен това доказа, че за няколко месеца "обучение"(което голяма част от колегите и препоръчахме) така и не разбра например, че "случай" се пише с А, а не както тя си знае "случей" )
Казвам го всичко това, защото като има човек високи изисквания и претенции към другите, то трябва най-напред да започне с работа и покритие по себе си.
А в нашинкия случай го няма тоя момент , леко липсва
Comment