Известие

Collapse
No announcement yet.

За едно излизане два удара

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Интересно как би реагирала ако ти беше обекта на седянката. Явно правилата за толерантност и взаимоуважение не важат за всички.
    абе то момичето си е виновно... с кой акъл пуска тема да се оплаче колко некадърна шофьорка е... ми то си е за смях
    По-добре да си купи колело
    Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

И защо си мислиш че всеки трябва да споделя твоята гледна точка. Пак се събирай с приятелите си но е добре да се знае до къде стигат границите на благоприличието.
      Павлинйе вземи се отпусни, че много си се стегнал или вземи се стегни, че много си се отпуснал това е незлоблив интернет форум, недей да се връзваш на секви глупости ами си изтупай от праха чуството за хумор не си мисли, че като заемаш контра позиции по всички теми си прав
      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Хяхя, нека поспамя и аз с една форумна функция
        Цъкаш върху даден ник и от подменюто избираш "Покажи профила на участника". Под аватара има друго падащо меню - "Потребителски списъци", от което избираш "Добави към списъка за игнориране". Цъкаш и потвърждаваш на следващата страница. Форумът си остава приятно място без навлеци
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Интересно как би реагирала ако ти беше обекта на седянката. Явно правилата за толерантност и взаимоуважение не важат за всички.
          Важатно
          каквото почукало-такова се обадило
          Историята е дъъълга
          Не ти ли е минало през ум,че неслучайно е такова отношението на всички?

п.п.
          няма начин да вляза аз в такава роля -бъди сигурен
          Last edited by viki; d.m.y г., 18:26.
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
            Хяхя, нека поспамя и аз с една форумна функция
            Цъкаш върху даден ник и от подменюто избираш "Покажи профила на участника". Под аватара има друго падащо меню - "Потребителски списъци", от което избираш "Добави към списъка за игнориране". Цъкаш и потвърждаваш на следващата страница. Форумът си остава приятно място без навлеци
            Да, накрая ще останат най-големите умници да се надлъгват един друг.
            Last edited by Old Fox; d.m.y г., 16:52.

Comment

• Винаги съм изпитвал едно топло чувство към пророците
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

Да, накрая ще останат най-големите умници да се надлъгват един друг.
                Има един особен вид потребители дето просто държат тяхното мнение винаги да седи най-отдолу в дадена тема и ако някой се излъже да напише нещо след тях веднага изкокват още нещо. Ти Пвалине вярвам ще се съгласиш с мен, че едно такова поведение не е приятно за всичко останали....
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                  Винаги съм изпитвал едно топло чувство към пророците
                  ...ако мо'Йше и да готви
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                    Има един особен вид потребители дето просто държат тяхното мнение винаги да седи най-отдолу в дадена тема и ако някой се излъже да напише нещо след тях веднага изкокват още нещо. Ти Пвалине вярвам ще се съгласиш с мен, че едно такова поведение не е приятно за всичко останали....
                    A много ли е приятно една дузина хора да се нахвърлят върху даден участник с обиди и подмятания заради това че е споделил един ден от живота си, пък какъвто ще да е. Ако има правила, защо не важат за всички.

Comment

A много ли е приятно една дузина хора да се нахвърлят върху даден участник с обиди и подмятания заради това че е споделил един ден от живота си, пък какъвто ще да е. Ако има правила, защо не важат за всички.
                      А предисторията знаеш ли я ?
                      Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщение
                        Леле ама безработицата в БГ наистина била голяма...
                        Намаляха ти клиентите ли?

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                        Не фе, не е приятно ама па ти ли си тоя дето ша ни отвори очите? По-горе ти го казаха, има причина да е така. То нямаше да е забавно и без такива като теб де
                        Range Rover Vogue 4.4
                        Rexton 270 cdi
                        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Интересувам се от курсове за управление на малък въртолет, в краен случай на тежки бронирани верижни машини, че току виж съм се засякал с колежката когато не е в настроение с тая Г класа по търновските улици.

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                            А предисторията знаеш ли я ?
                            Я раздуйте малко ако може, че явно съм изтървал нещо и сега не мога да се включа във всеобщото адско хранене на котето
                            Ако може кой с кого и по колко пъти!
                            Last edited by rossenvn; d.m.y г., 18:42.
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                              Не фе, не е приятно ама па ти ли си тоя дето ша ни отвори очите? По-горе ти го казаха, има причина да е така. То нямаше да е забавно и без такива като теб де
                              Изобще не съм аз фе.

Comment

• Първоначално публикувано от pikli4ka Покажи съобщение
                                абе то момичето си е виновно... с кой акъл пуска тема да се оплаче колко некадърна шофьорка е... ми то си е за смях
                                По-добре да си купи колело
                                То не е проблема само в некадърността на шофирането, всеки малко или много е имал(или ще има за съжаление) криви дни, в които шофирането му може да се оприличи като не до там кадърно или иначе казано -некадърно.
                                Но въобще не е там белята, това вероятно е възможно средностатистически да се случи на всеки, но с действията си(и писаниците) hell_cat доказа, че е шампион по неадекватност, некоорднираност и плиткоумие, а освен това доказа, че за няколко месеца "обучение"(което голяма част от колегите и препоръчахме) така и не разбра например, че "случай" се пише с А, а не както тя си знае "случей" )
                                Казвам го всичко това, защото като има човек високи изисквания и претенции към другите, то трябва най-напред да започне с работа и покритие по себе си.
                                А в нашинкия случай го няма тоя момент , леко липсва

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                                Втора национална среща на 155

Comment

Working...
                                X