Известие

Collapse
No announcement yet.

САБОТЪОР

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• САБОТЪОР

Здравейте АЛФИСТИ ,истинска чест е за мен да се завърна м-у вас .
    За мое голямо нещястие съм нежелан в този раздел от
    модератора Венци ,затова и не мога да кача повече снимки
    по моите теми .
    Друго което искам да споделя с ВАС скъпи приятели е това че злобата разрушава всичко и не създава нищо положително ,това е и основната причина да напусна този
    раздел .
    Някай от ВАС скъпи приятели сигурно са чували че преди време беше създаден форум classiccar-bg .com и сигурно
    не знаете че един от първите му членове е вашият приятел Венци ,но при моята поява във въпросният форум Венци
    буквално изчезна деиствие продиктувано от непоносимустта му към мен .....и нещещ ли след наколко години Венци се появява за да представи
    новата си придобивка ALFA 75 V6 3000 във което разбира се няма нищо лошо ....но за жалост скъпи приятели това не е основната цел на Венци ....неговата цел е отново да търси начин да изпъкне и да създава
    конфронтация и разделение ,да руши създаденото от група хора лице на нашата велика марка АЛФА РОМЕО
    във CLASICCAR-BG.COM и може би не съзнавайки че във този форум има представени и др марки автомобили и по този начин се излагаме АЛФИСТИТЕ и създаваме лоши
    впечатления що за хора сме .
    Много мои приятели ми звъняха и предупреждаваха да не участвам във подобни провокации .
    Аз от своя страна никога не съм таил злоба към никой
    и нямам намерение да се съревновавам и доказвам

Какво ме кара да мисля така
    като начало обърнете внимание на изписаното във аватара на Венци САБОТЪОР !!!
    за какво ли става въпрос ?
    друго което ме кара да си мисля така е ЗАКАЧЛИВИЯТ тон във заглавието на поста му и агресивният тон във част от отговарите му и единственно търсенето на мотив
    за конфронтация

Третата причина е тази приятели мои .
    По време на мероприятието за сто години АЛФА РОМЕО
    един от членовете на CLASSICCAR-BG.COM
    със автомобил АЛФА 75 АМЕРИКА пристига на събитието
    желаейки единственно да се подреди при другите 75-ци
    и да се весели ...виждайки Венци той го поздравява ..
    но Венци от своя страна виждайки стикера на clasiccar
    му организира да го натикат в трета глуха
    разочарованият притежател на тази АЛФА много ясно
    разбира отношението и разочарован си тръгва .

Сигурно ме мислите за луд ,но за жалост това е чистата
    истина .
    Питам ви приятели има ли значение от кой клуб си и кои
    са ви приятелите и нормално ли е това държание и противопоставяне и на кого е необходимо ?
    При всички положения е важно да се уважаваме а не да се ритаме през краката

дали някой си задава въпроса защо няма вече срещи на класиките ,защото Венци не можеше да понася как повечето хора идват при мен за съвети и много често някой негови приятели се опитваха да ме оплюват и да уговарят клиентите ми да не идват при мен .

Венци ,аз нямам проблем със теб и дори не те мразя
    на за теб май е най добре да ме няма въобще

Съжалявам приятели за откровението ми но това е чистата истина и с тази злоба ние Българите винаги ще сме на опашката на всичко

САМО АЛФА РОМЕО
    -Аз си мисля нещо, мисля си .
    -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
    Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Местя темата в общи приказки.
    Който ме познава и мислите му са трезви ще си направи сам заключението.
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

ебаси темата идиотска....

ае стига вече с тва!!!

на никой тука не му пука кой с кой се кара, а кой КАКВО кара!!!!!!
      sigpic
      === 75 1.8 T '86 ===
      === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

А какво ли е това затънтено място, към което е бил насочен автоНобила, че щом го е видял, шофьрорът е напуснал събора, така да се каже?
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Не искам да съм адвокат на Венци, макар че винаги когато съм се обръщал към него за помощ е бил отзивчив и много точен. Благодаря ти за което, бате Венци!
          На 100-годишнината аз бях в най-вътрешната линия, точно до тротоара, а до мен имаше една класика. Не останах с впечатление, че човека с нея беше недоволен...
          http://clubalfaromeo.com/forum/attac...2&d=1277638296
          http://clubalfaromeo.com/forum/attac...3&d=1277638315
          145, 1.6 boxer
          156, 2.4 JTD - ex
          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от madboy Покажи съобщение

Третата причина е тази приятели мои .
            По време на мероприятието за сто години АЛФА РОМЕО
            един от членовете на CLASSICCAR-BG.COM
            със автомобил АЛФА 75 АМЕРИКА пристига на събитието
            желаейки единственно да се подреди при другите 75-ци
            и да се весели ...виждайки Венци той го поздравява ..
            но Венци от своя страна виждайки стикера на clasiccar
            му организира да го натикат в трета глуха
            разочарованият притежател на тази АЛФА много ясно
            разбира отношението и разочарован си тръгва .
            Краси, не приемай казаното от мен като защита на някого, но не се вкарвай в излишни филми.
            Аз подреждах колите на площада и ти гарантирам, че всяко едно пренасочване на автомобил е било по мое решение. Причината да не се нареди американката до останалите 75-ци е тази, че имах намерение да подредя колите по модели по ред на излизането им през годините, но уви не остана време. Та 75-цата беше заделена за да бъде на първият ред, като най-запазена, при подреждането на колите по модели. Не ми е ясно как ти дойде идеята, че Венци ме е убедил по някакъв начин да въздействам върху колегата, не съм на ясно със закачките ви и ще ви помоля да не превръщате форума в бойно поле.
            Що се отнася до потребителите писали след първото мнение и украсили постовете си картинки, линкове, емотиконки и наливащи масло в огъня, за пореден път показахте колко сте инфантилни и недостойни за този форум!

Comment

Посипвам си главата с пепел и джибри.
              Ама смятам, че човек ако няма чуство за хумор и гледа така на живота /темата/ светът ще е много сив и тъп.
              Last edited by fred; d.m.y г., 19:19.
              sigpic

Comment

абе на тоя събор лично за мене имаше не повече от 10 хубави алфи.Имаше некви бетер голфове

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Ама смятам, че човек ако няма чуство за хумор и гледа така на живота /темата/ светът ще е много сив и тъп.
                  и аз така мислим..... нито МАДБОЙ към 02:00 го е писал с разум това нито пък ние, някой друг цели да накърни някой....
                  Last edited by ne0; d.m.y г., 19:58.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                  Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Да, човека си е изплакал болката, па и ние нашта покрай него
                    Last edited by fred; d.m.y г., 20:01.
                    sigpic

Comment

Позачистих малко темата от излишни неща...

Мадбой си има мнение и ако иска може да си го отстоява, Венци също. въпреки че раздела е спамерски темата е малко по-сериозна и крайностите и простотиите ще ги трия.

Лично аз не съм сигласен с някой от твърденията на Мадбой за Венци защото го познавам от доста години... че е чепат е факт (а кой от нас не е ... ?), но не мога да повярвам че той ще съботира стара Алфа... просто това немога да си го представя...

Темите на Мадбой са заключени от доста време, защото преди доста време той имаше желание да си трие постове и др. подобни (не помня детайли). Не помня и защо имаше подобно желание...
                      2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                      GSM: 0888 520 600

Comment

Working...
                      X