Известие

Collapse
No announcement yet.

Тактики за пред КАТ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тактики за пред КАТ!

След като вчера ми писаха акт за преминаване пред знак В2, забранено влизането, ми стана интересно, когато ме питат имаш ли нарушения? И по-важното е какво трябва да кажа и какво значение има това? Синьото талонче ми е ново, защото смениш книжката преди 3 месеца, и няма как да знае имам ли нарушения.

Та след въпроса какво работи, имаш ли нарушения къв е смисъла на отговора и как го разбира полицая.

До сега съм се държал супер културно със всички и като виновен си признавам вината и си понасям санкцията, но тези вчера бяха много зле. Аз си замълчах, даже нямали фиш и затова акт... ццц пари ли искаха не разбрах.

Валентин Петков и ангелака костов не Ви отива...
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

Абе аз нищо не разбрах - питал те е дали си имал нарушения, разбрал е какви имаш, или какво точно е разбрал толкова милиционера??????
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

На мен като ми зададат тези въпроси им отговарям, че съм безработен и винаги съм в нарушение.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Та след въпроса какво работи, имаш ли нарушения къв е смисъла на отговора и как го разбира полицая.
        След отговора на първи въпрос, започва да калкулира, колко да очаква, след като ти го питаш "Не може ли да измислим нещо?" или той не го дочака и попита "К`во правим, са?"
        А, при втория, като кажеш да, да може да ти развие алабалистиката, колко "мътна и кървава" става вече, като ти натресе 2-3-ти или н-ти акт. Т.е. да изкара по-сериозна "почерпка".
        75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
        155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
        FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
        Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Абе аз нищо не разбрах - питал те е дали си имал нарушения, разбрал е какви имаш, или какво точно е разбрал толкова милиционера??????
          Ами пита имам ли нарушения, а това дали е разбрал колко и какви от де да знам.

Идеята ми е защо толко всички питат едно и също, и не магат ли те да направят справка?
          sigpic
          ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
          0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
            Ами пита имам ли нарушения, а това дали е разбрал колко и какви от де да знам.

Идеята ми е защо толко всички питат едно и също, и не магат ли те да направят справка?
            Ами чакат да си кажеш, както е писал и друг колега по горе, че си позакъсъл с точките и демек, да им буташ пари.
            Аз пък имам друга тактика-държа си вече синия талон на друго място, а да ми пишат акт, като няма талон за доказателство, а глобата за липса на талонче е 10 лв.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

По принцип тва явно им е кодовото призоваване към почерпка - "Кво работиш???" Попита ли те това, се очаква от теб да дадеш 10лв и довиждане...стига да си в нарушение де...иначе скандал до дупка!
              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
              BMW 328i

Comment

И аз винаги съм си културен и в интерес на истината винаги като са ме питали:"И ся кво прайм?' са ме пускали без да им давам пари и без да пишат. А пък на един друг съм му редовен клиент явно ме е нарочил нещо. 1-ви път - проверка само, 2-ри помислил, че пасажерската врата е отворена.. И последва: "Така и така съм та спрял - документите за проверка." Последния път полисмобила засилен след мен пуснал ламБите и ми свири отзаде
                sigpic
                145 1.6ts 16v 97г.

Comment

На мен тактиката ми е "Ееее много ми е натоварено днес само ядове,разходи и т.н." и да ви кажа до тук 3 пъти се разминавам със съчуствиеНо много ми хареса преди 2г. ме спират на бул.Сливница и викат "Ще пишем.." аз питам да измислиме нещо той "ма не толкова видно парите...ма незнам си какво...мълчание....сложи ги в документите колкото прецениш" и аз за двама човека слагам 40 кинта 20-ка за всеки при което ме потупва по рамото и ми вика "То и тва си е един вид глоба" с тая приказки направо ме разбиха!
                  Fiat Punto 1.2 75 ELX
                  EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
                  EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
                  EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                    Аз пък имам друга тактика-държа си вече синия талон на друго място, а да ми пишат акт, като няма талон за доказателство, а глобата за липса на талонче е 10 лв.
                    Мда, тва също е добра идея.....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                      По принцип тва явно им е кодовото призоваване към почерпка - "Кво работиш???"
                      аз даже с това дето работя съм минавал и без почерпка, но се случи като бях в нарушение наистина. Иначе гледам да не се правя на отворен, стига да не си превишат правата проверяващите!
                      А иначе те справка могат да направят ама ще отнеме сума ти време по радиото да си говорят с дежурния и ако пък той е малко скаран с компютрите, справката е реално невъзможна!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Кога ли ще спрем да им даваме под масата?
                        Хора умират защото някой е пил, бутнал е китни и след 500м прави тежка катастрофа (случаят с русначето Стависки) и никой не каза къде са полицаите проверили пияницата!
                        Днес си взех талона, защото преди 30 дни отказах на един палячо да му "бутна" пари. Написа ми акт за неправилно спиране, защото му свършили фишовете, а от друга страна нямаше и свидетели. Писах възражения, но "след направената проверка възраженията се отхвърлят" - написал някакъв охлюв, шеф в КАТ!
                        Глобата беше 20 лв. и парите влязоха в бюджета - поне съм доволен, че оня боклук не ги е разделил с шефа си правил проверката на възраженията ми.
                        Харесвам Цветанов, но птичка пролет не прави!
                        Заслужават 1 лв. бюджет и да си карат скапаните лади
                        За подобна институция - никакво уважение

---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:13 ----------

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                        аз даже с това дето работя съм минавал и без почерпка, но се случи като бях в нарушение наистина. Иначе гледам да не се правя на отворен, стига да не си превишат правата проверяващите!
                        А иначе те справка могат да направят ама ще отнеме сума ти време по радиото да си говорят с дежурния и ако пък той е малко скаран с компютрите, справката е реално невъзможна!
                        Справката става за секунди
                        Дежурният в КАТ има достъп до всички досиета и по ЕГН излизаш целият от 2001 год. насам, когато въведоха централизираната система. Всяко едно нарушение с фиш или акт се пази чинно
                        sigpic

Comment

И аз съм с акт за неправилно паркиране...Ккато им казах да ми пишат ФИШ, за да не си губя времето в КАТ за синия талон, пак ме одрязаха с думите " нямаме фишове"....Нарочно ли го правят, за да си платиш акта или ... ?
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            И аз съм с акт за неправилно паркиране...Ккато им казах да ми пишат ФИШ, за да не си губя времето в КАТ за синия талон, пак ме одрязаха с думите " нямаме фишове"....Нарочно ли го правят, за да си платиш акта или ... ?
                            Тва е абсолютно курвенски номер от тяхна страна в случай, че имаш право да избираш акт или фиш (както е за телефон например). Ако пак ти излязат с тоя номер ги накарай да се подпишат на един лист, че нямат фишове.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Имат норматив актове и затва.
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                              X