Първоначално публикувано от Ранобудниче
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Хора пишат пияни във форума!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДа, като се замисли човек за корените е така - навярно е полезно да остане малко на сухо, за да не изгниват корените, но камъкът си тежи на мястото.
Последните поводи бяха погребение и 40 дни.
Този уикенд го направих наистина "просто така".
Беше страхотно.
И емоцията още ме държи.
Може би коренът не е точно убежище, а онази самооценка от ранното ни летоброене, която ни помага да се чувстваме Човеци.
Уникално усещане - лично го осъзнавам за пръв път (леле, а на 100 години станах).
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеОтдавна не се бях прибирала (просто така) по моя край.
Последните поводи бяха погребение и 40 дни.
Този уикенд го направих наистина "просто така".
Беше страхотно.
И емоцията още ме държи.
Може би коренът не е точно убежище, а онази самооценка от ранното ни летоброене, която ни помага да се чувстваме Човеци.
Уникално усещане - лично го осъзнавам за пръв път (леле, а на 100 години станах).Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДетството и средата, в която е протичало дава отражение на целия живот на човек, но не откриваш света с това - то е ясно на всички.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеХм.. мислех, че светът е бил открит много преди да се родя, но ти се опитваш да намекнеш нещо за моята древност, поради което ще си понесеш подобаващо количества бой с пръчкаAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеХайде да не говорим за древност, защото ти си едно детенце в сравнение с моите години.
Възрастите не определят древностите - отречи, ако смееш.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеНе ми се струва удачно да си ги мерим, ама не знам защо мъжкото съсловие постоянно имате нужда нещо да си мерите.
Възрастите не определят древностите - отречи, ако смееш.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеИска ми се, но не смея.
Освен това, утре (за твой ужас) за пореден път съм на обучение (а после смятам да продължа с по-приятното обучение с каска), поради което е крайно време да шибна чашата в графата "приключена" и да пожелая лека нощ на комарите, които ще се родят след месец по любимия ми Дунав.
А и на тебе, щото (все пак) обитаваш крайводието на същата синя прелест
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеХубаво, ама на мен ми се приспа, докато ти меташ ези-тура и разни други страни на монетата.
Освен това, утре (за твой ужас) за пореден път съм на обучение (а после смятам да продължа с по-приятното обучение с каска), поради което е крайно време да шибна чашата в графата "приключена" и да пожелая лека нощ на комарите, които ще се родят след месец по любимия ми Дунав.
А и на тебе, щото (все пак) обитаваш крайводието на същата синя прелестAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Спите ли ва ?
Или сте припаднали вече ?
Наздраве няма кой да каже ...Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
еееедвам ма навихте!!
наздраве
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТази вечер се купих нови две каси бира - може би звуча като италианец, но ми е спокойно, че в близките 10-на дена няма да имам проблеми.
http://www.youtube.com/watch?v=lSHEbJjU9bY155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениеAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
Comment