Известие

Collapse
No announcement yet.

Хора пишат пияни във форума!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Зарязвам ви, за да мисля каква да я свърша - дали да ходя по мъките с родното здравеопазване нощем или да изчакам упоена зъбарката, която посещавам от 10 години, да се разработи.

Аре.

Живи и здрави.
    И не прекалявайте, щотооо... ще се строяваме.
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Кръчмарююююю сИпи по едно . Ако нЕма дОнеси .

от една друга тема поздрав за местния кръчмар
      http://clubalfaromeo.com/forum/showp...postcount=1609

Наздраве .
      биричка с кракери .
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщение
        Батка тез бири (ако говориш за тези от лидъл) са отватителни човек пих ги в Полша. бате по добре недей верно много алкохол има у тях ама как боли после китарата от тях не е истина
        Явно не си трениран или аз съм много алкохолизиран - не е ясно къде е истината, но е тема за размисъл за мен.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
          Има и разни други шукаритетни дроги по аФтеката,ама вярно си е,че винОто си е най-добре.
          Наздраве с рома на Джак Спароу
          еййй с такъв ром се свалихме с жината.....кво време беше.....разврат
          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
            Зарязвам ви, за да мисля каква да я свърша - дали да ходя по мъките с родното здравеопазване нощем или да изчакам упоена зъбарката, която посещавам от 10 години, да се разработи.

Аре.

Живи и здрави.
            И не прекалявайте, щотооо... ще се строяваме.
            по добре изчакай щото аз един път направих грешката да ходя на зъбар през нощта и повече нема да повтора
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
              еййй с такъв ром се свалихме с жината.....кво време беше.....разврат
              Мче то и сега е така,разврат навсякъде. Аз със моята жена на бира се свалихме.
              Наздраве!
              Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
              Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
              Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Явно не си трениран или аз съм много алкохолизиран - не е ясно къде е истината, но е тема за размисъл за мен.
                абе бая съм си потренирал трябва ти кажа по тез мото събори дето ходя през седмица там мноооого пиене отива човеко, ама тва за което говориш ти (бирата) е най евтиното в полша там беше 78гроша т.е. 39 стотинки наши пари е направи си сметка ква бира е за тез пари, дори и не докарва особенно на бира а по скоро на спирт... виж опитай па после сподели може и да греша и на теб пък да ти хареса
                sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
                Suzuki GSXR 750 W настоящ
                Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

абе бая съм си потренирал трябва ти кажа по тез мото събори дето ходя през седмица там мноооого пиене отива човеко, ама тва за което говориш ти (бирата) е най евтиното в полша там беше 78гроша т.е. 39 стотинки наши пари е направи си сметка ква бира е за тез пари, дори и не докарва особенно на бира а по скоро на спирт... виж опитай па после сподели може и да греша и на теб пък да ти хареса
                  Опитвах я преди и ми хареса, но явно наистина май съм станал много зависим както от бирата, така и от цигарите - все на по-викоки нива минавам.
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    Опитвах я преди и ми хареса, но явно наистина май съм станал много зависим както от бирата, така и от цигарите - все на по-викоки нива минавам.
                    Нема страшно. Това е до време.
                    0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                    Автогаз сервиз-
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                      Тц.
                      Пиенето е до гроб , друго е до време
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                        Колкото да е пиянска темата ми се струва, че има много полезни поуки от писането на хората тук.
                        sigpic

Comment

• еми тогава да кажем кой кво не пие че да видим кой е най гадния алкохол да направим едно проучване а ???

Comment

• ..мдаа,аз за тва си скрибуцам тук...когато имам -свободно време,чашка под ръка и както се вижда много приятни хора и приятелчета(по един или друг начин)
                            ...наздраве....

---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:48 ----------

Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщение
                            еми тогава да кажем кой кво не пие че да видим кой е най гадния алкохол да направим едно проучване а ???
                            аз пия всичко.....нема грозна мацка,има трезвен мъж....
                            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                              аз пия всичко.....нема грозна мацка,има трезвен мъж....
                              мдааааммм аз също само че аз например се дърпам от джин-а

Comment

еми тогава да кажем кой кво не пие че да видим кой е най гадния алкохол да направим едно проучване а ???
                                Мастика да не видя
                                Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Working...
                                X