If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аууууууууу
колежката с банаййййййй то нагоре става интересно бре !!тцтцтцттц бах му .............
наздраве !!, живото продължава
Токичев, тва момиче не е от тоя свят - как може 21 годишно момиче да говори като чобан и да псува като стар тенекиджия ... мани снощи голямо шоо стана
аз им казвах на модовете че тва е сркита лимонка ама на - не повярваха на Найтролера и гле са кво стана с детето ай наздраве аз си пия лееекичко бира
Да го е.... трябва да си сложа инсталация за наливна бира вкъщи.
Ставри, аз някъде около 10 октомври имам един повод да черпя много ще се радвам ако се присъединиш и ти като виден член на нашата партия мисля да взема толкова бира, че да не свърши ... или поне няколко мастъркега някъде около един два хектолитра май ще е по-добре
Ставри, аз някъде около 10 октомври имам един повод да черпя много ще се радвам ако се присъединиш и ти като виден член на нашата партия мисля да взема толкова бира, че да не свърши ... или поне няколко мастъркега някъде около един два хектолитра май ще е по-добре
Не се съмнявай в мен!
И повода си заслужава!
Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Токичев, тва момиче не е от тоя свят - как може 21 годишно момиче да говори като чобан и да псува като стар тенекиджия ... мани снощи голямо шоо стана
аз им казвах на модовете че тва е сркита лимонка ама на - не повярваха на Найтролера и гле са кво стана с детето ай наздраве аз си пия лееекичко бира
емииии ко да ти кажа!! наистина грубо и аз не съм го очаквал
тааааа викате некаде ще има много бира АААА!!!
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Comment