If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да не би да се самоанализираш и правиш пренасяне към другите - не те виждам да пишеш по другите теми.
И все по-рядко ще ме виждаш да пиша във форума изобщо.
Ако допреди известно време изпитвах удоволствие от писането и четенето тук, то напоследък все по-често имам напъни за , докато чета разните идеали на разните.. хора.
И, ако щеш вярвай, темата на алкохолиците остана една от малкото, в които все още виждам пищещи с нормален тон, без превземки и преиграване.
Аман от повярвали си, взели се на сериозно самозабравени.
Та.. наздраве, де.
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Ако допреди известно време изпитвах удоволствие от писането и четенето тук, то напоследък все по-често имам напъни за , докато чета разните идеали на разните.. хора.
И, ако щеш вярвай, темата на алкохолиците остана една от малкото, в които все още виждам пищещи с нормален тон, без превземки и преиграване.
Та.. наздраве, де.
Ако търсиш признание - няма до го намериш.
Просто дай часто от това което имаш на другите и толкова - все някой ще има полза от него.
Заради теб изпих пета бира за деня и си прецаках принципите.
Та.. наздраве, де.
не си единствената ..... трезво мислеща
наздраве
---------- Post added at 20:17 ---------- Previous post was at 20:16 ----------
Comment