Известие

Collapse
No announcement yet.

Хора пишат пияни във форума!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• хахахх .......... "токича в тая тема е теглича".........всеки него търси.......ай наздраве
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
      хахахх .......... "токича в тая тема е теглича".........всеки него търси.......ай наздраве
      Бе, добре, че се появи Вики, че си бехте само коч-къмпани (с един благороден ((и скромен :Р)) елемент в мое лице)
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

хахахх .......... "токича в тая тема е теглича".........всеки него търси.......ай наздраве
        Що ли?
        Тошко-кмет !
        Ако слушате ще ви хване лада от язовира
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
          Хахахаха - не е истана : )))
          Пия бира, докато привечервам и гледам "Ну, погоди!"
          Нещо напоследък си се отворила много на бира - я кажи каква пиеш, че аз съм от една година съм само на Шуменско.
          Между другото срещнах една в Лидъла в чернобоядисана ламарина със 7,2% алкохол и ме изкефи.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Нещо напоследък си се отворила много на бира - я кажи каква пиеш, че аз съм от една година съм само на Шуменско.
            Между другото срещнах една в Лидъла в чернобоядисана ламарина със 7,2% алкохол и ме изкефи.
            Това даже не го знам къде се намира.

А инак редовно съм на Пиринско, по-рядко Старопрамен, а последно рекох да си припомня Загорка - хареса ми.
            Не пия Каменица и това е закон
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Това даже не го знам къде се намира.

А инак редовно съм на Пиринско, по-рядко Старопрамен, а последно рекох да си припомня Загорка - хареса ми.
              Не пия Каменица и това е закон
              На мен Загорката нещо ми киселее, иначе Амстела от старозагорските ми беше любима бира, но я стрях откакто ги направиха с бутилки за еднократна употреба и съответно им вдигнаха значително цените.
              Между другото пия бира само от стъклени бутилки - от другите опаковки ми се струват нещо много дървени.
              Last edited by old alfist; d.m.y г., 21:42.
              sigpic

Comment

• Да има и за чупене после, а?

Най-лошото нещо на бирата е, че винаги идва един момент, в който ти иде направо да я излееш в малката стаичка.
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Направо ви се чудя как може да ви харесва бирата
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                    Направо ви се чудя как може да ви харесва бирата
                    Ми такава една.. кехлибарена.. пенлива.. като я погледнеш - душата ти се разлива на ледени капки по ръба на чашата..
                    My Red Love
                    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Да има и за чупене после, а? .
                      Много обичам да ги хвърмям на тревата със замах - лошото е когато оцелиш някой водоем, бил той фонтан или басейн, или друга бутилка търкаляща се по райграса
                      Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                      Най-лошото нещо на бирата е, че винаги идва един момент, в който ти иде направо да я излееш в малката стаичка.
                      Аз я изливам в баричката, която минава през двора, но като знам, че се влива в Кайлъшките язориви и после минава през града, понякога ми става съвестно.
                      Last edited by old alfist; d.m.y г., 22:04.
                      sigpic

Comment

Много обичам да ги хвърмям на тревата със замах - лошото е когато оцелиш някой водоем, бил той фонтан или басейн, или друга бутилка търкаляща се по райграса
                        Виж сега - анализът на твоето писание ме води до следните изводи: противоречиво е твърдението "лошо е", защото, замахвайки с празната бутилка и изстрелвайкия в пространството, го правиш с ясното съзнание, че евентуалният сблъсък е повече от възможен, което пък от своя страна ми говори, че подобен ефект е търсен, което пък не ми се връзва с твърдението "лошо е", защото считам, че са рядкост людете, които съзнателно правят нещо с желанието да постигнат лош резултат
                        My Red Love
                        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Аз я изливам в баричката, която минава пре двора, но като знам, че се влива в Кайлъшките язориви и после минава през града, понякога ми става съвестно.
                          много обичам с двете ръце с бутилки ракия да тичам
                          155 осем хиляди клапана 16 вериги
                          0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                            много обичам с двете ръце с бутилки ракия да тичам
                            Хахахаххахах - седиш, седиш, червени ги снасяш
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

ня така бре ся ша ми излезне едно имееееее

---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 19:06 ----------

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                              Виж сега - анализът на твоето писание ме води до следните изводи: противоречиво е твърдението "лошо е", защото, замахвайки с празната бутилка и изстрелвайкия в пространството, го правиш с ясното съзнание, че евентуалният сблъсък е повече от възможен, което пък от своя страна ми говори, че подобен ефект е търсен, което пък не ми се връзва с твърдението "лошо е", защото считам, че са рядкост людете, които съзнателно правят нещо с желанието да постигнат лош резултат
                              щу речеее
                              155 осем хиляди клапана 16 вериги
                              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                                ня така бре ся ша ми излезне едно имееееее
                                Нямаш ли си?

Кажи, бре - ще ти намерим някакво, баси - за кФо са приятелите, ако едно име не моат ти измислят.. Ай, па ше ти купим(Е) и ризка
                                My Red Love
                                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                                X