Известие

Collapse
No announcement yet.

Хора пишат пияни във форума!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ако може да се наречат '' човека '' ... като че ли коф помпи
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
      Ако може да се наречат '' човека '' ... като че ли коф помпи
      А бе, да не сте ги сипали в някое nitro-jtd да си правите ядрени експерименти?!?

Comment

• Разкри ни
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

• ама се си мисла това не беше ли преди години когато повечето неможеше да пият качествено
          155 осем хиляди клапана 16 вериги
          0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Даа , това е от миналата година . Тая година да вземем да го подобрим ли ...
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
              Даа , това е от миналата година . Тая година да вземем да го подобрим ли ...
              ми даааааааааааааа
              0884650778 токи4а

Comment

• Първоначално публикувано от nightroller
                все по-добра ми се струва идеята да взема да намина към Пазарджик
                И до Варна да наминеш пак същия ще е резултата - носят ме мамо , влачат ме и девет дена съм пиян после
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

абсолютно си прав !!! а до Варна съм обещал да намина още преди време на Вики ама на - досега нямам повод
                  Е какво чакаш ?
                  Да пресъхне морето ли ?
                  Айде аз отивам да си махна главата тази вечер .
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

абсолютно си прав !!! а до Варна съм обещал да намина още преди време на Вики ама на - досега нямам повод
                    Така е, щото стигаш до Пипълса и там те подхлъзват пияниците, а до Варна що път е
                    Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                      Така е, щото стигаш до Пипълса и там те подхлъзват пияниците, а до Варна що път е
                      Е колко да е пътя ? Има няма 4 часа при хубаво време .
                      4 часа - това са си 8 бири ама ...

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                        4 часа 8 бири ли бре

4 часа щу ракия отиде
                        0884650778 токи4а

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                          Тъй де, но докато му мине мисълта и вече се е подхлъзнал
                          Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                            4 часа 8 бири ли бре

4 часа щу ракия отиде
                            Аххаха нали ... Пихме в Стара Загора лятото с един приятел ... и от тогава твърди че му била влязла муха в окото . Докторите му казаха да спре алкохола
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

• Мумчета, правите кардинална грешка - подхлъзвате се, 8-16 бири, 4-12 водки ... после 4 дена болни. Аз имам друга философия: ката вечр - 2 водки али рикийки, бирка до две - и поддържам добра кондиция. Само дето не винаги имам компания. Малко мяза на битов алкохолизъм, ама на никого не преча ... Наздраве!

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                                Мумчета, правите кардинална грешка - подхлъзвате се, 8-16 бири, 4-12 водки ... после 4 дена болни. Аз имам друга философия: ката вечр - 2 водки али рикийки, бирка до две - и поддържам добра кондиция. Само дето не винаги имам компания. Малко мяза на битов алкохолизъм, ама на никого не преча ... Наздраве!
                                Това с многото е една вечер, иначе сме битови, като теб ) Наздраве
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X