Известие

Collapse
No announcement yet.

Хора пишат пияни във форума!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тая тема взе че се превърна в "Ай наздраве пичови"
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• И изобщо, прав си е старият Фьодор Михайлович, който твърди, че всички, които не пият, са или болни, или подлеци. Има нещо нездраво и съмнително в трезвеника. Възприемам хората, които не пушат, тяхна си работа, дори възприемам тези, които не се заглеждат след жените по улицата, макар че... Но както и да се мъча, не мога да възприема непиещия за нормален. Непиещият е маниак и точка по въпроса. Всеки, който се опита да облече трезвеността в подкупно, здравословно и благообразно обяснение, е гад, мръсник, безочлив продажник. Да не пиеш, означава да живееш като идиот. Да си противоестествен и пластмасов като вегетарианец. Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света. Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес.

Аз пия. Обичам да пия. Много пия. Ето дори сега съм си пийнал. От обяд почнах на ракийка. После поспах, събудих се и си отворих една биричка, жив и здрав да съм още сто години. Но не съм алкохолик. Наречи ме какъвто искаш - лъжец, неудачник, мечтател, безхарактерен тип, но не и алкохолик. Не бих могъл да бъда. Генетично, разбираш ли, не ми е заложено. Пияница може да съм. Това със сигурност съм. Но не съм алкохолик. Защото аз съм това, което съм и никога няма да бъда това, което не съм... Чакай сега да ти обясня...
      Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

• Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
        И изобщо, прав си е старият Фьодор Михайлович, който твърди, че всички, които не пият, са или болни, или подлеци. Има нещо нездраво и съмнително в трезвеника. Възприемам хората, които не пушат, тяхна си работа, дори възприемам тези, които не се заглеждат след жените по улицата, макар че... Но както и да се мъча, не мога да възприема непиещия за нормален. Непиещият е маниак и точка по въпроса. Всеки, който се опита да облече трезвеността в подкупно, здравословно и благообразно обяснение, е гад, мръсник, безочлив продажник. Да не пиеш, означава да живееш като идиот. Да си противоестествен и пластмасов като вегетарианец. Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света. Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес.

Аз пия. Обичам да пия. Много пия. Ето дори сега съм си пийнал. От обяд почнах на ракийка. После поспах, събудих се и си отворих една биричка, жив и здрав да съм още сто години. Но не съм алкохолик. Наречи ме какъвто искаш - лъжец, неудачник, мечтател, безхарактерен тип, но не и алкохолик. Не бих могъл да бъда. Генетично, разбираш ли, не ми е заложено. Пияница може да съм. Това със сигурност съм. Но не съм алкохолик. Защото аз съм това, което съм и никога няма да бъда това, което не съм... Чакай сега да ти обясня...
        буууууууууууууууууууууууууууууууууууууу! то и ние не сме алкохолици просто нямаме проблеми с>> марката <<,затова сме тук ! имам предвид в раздела
        НАЗДРАВЕ ПИчОВЕ;
        Last edited by toki4a; d.m.y г., 19:01.
        155 осем хиляди клапана 16 вериги
        0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
          буууууууууууууууууууууууууууууууууууууу! то и ние не сме алкохолици просто нямаме проблеми с>> марката <<,затова сме тук ! имам предвид в раздела
          НАЗДРАВЕ ПИчОВЕ;

Да ние сме добри хора - пием с мярка! Лошото е, че мярката ни е до насиране!
          Last edited by Ramsezsh; d.m.y г., 23:43.
          Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
          Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Ммм
            Бил съм са бил напил .
            Аз отивам да припадам
            Наздраве
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Тук пием с мярка -до насиране и после се наливаме. Наздраве
              Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

Comment

Тук пием с мярка -до насиране и после се наливаме. Наздраве
                0884650778 токи4а

Comment

• Абе, Toki4, и ти нямаш пропуск ,батко. Гледам те през вечер си тука....жив и здрав да си

Comment

Абе, Toki4, и ти нямаш пропуск ,батко. Гледам те през вечер си тука....жив и здрав да си
                    Ако пропусне някоя вечер започвам да се притеснявам за него - да не са го полазили нечисти помисли и да си легне трезвен

Наздраве

П.С. Бях забравил колко блажено е усещането да си махмурлия .
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Говори ми... :big_bow_down

Ти не знам ,ама аз почвам да се притеснявам-7 и половина е, ане мисля ,че гледа новините.
                      Last edited by andro88; d.m.y г., 19:31.

Comment

• о хоооооооо
                        недейте се притеснява те бре я сам си добре
                        0884650778 токи4а

Comment

• Чакам жината да домъкне шишето, време е !
                          Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                            Чакам жината да домъкне шишето, време е !
                            ооо дааааааааааа
                            0884650778 токи4а

Comment

• Toki4a, приготвил съм ти половинка приятел- от мойта -смокинова. мерише на конфитюр милата и так аи влиза. Скатал съм я ,трее като слизам до Пз да ти я оставя

Comment

Toki4a, приготвил съм ти половинка приятел- от мойта -смокинова. мерише на конфитюр милата и так аи влиза. Скатал съм я ,трее като слизам до Пз да ти я оставя
                                Добре звучи!
                                Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                                Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Working...
                                X