If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ранобудниче
С виното какво друго си употребила ?
Китайски гъби , някоя мутирала версия на коноп или някакви други "билки"
На здоровье
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Ето една доволна жена .Дори още преди празника .
лека вечеррррр
хррр фиииу ххрхрхрхрррррр фиууу .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
гледам,седим,четем,пак седим,пак гледам.........пиам.пак пиам..............пиам.........нещо май проблем ........пак четем,ма нема кво........па таа чеерта ,дето ми се прай най-удоле.....е незнам от къде е........
Пие пием......колко да пием бре Весе?Нал знайш,че пием с мярка вече с набора
П.С: А пък мен ме банаха от форума на бг мама щото им писах, че слагат много лук в манджите. Инак е готин форум !
155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4