Ми такъв е наш Тошко....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Хора пишат пияни във форума!
Collapse
X
-
0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеМъжете требва да си сдават книжките при пенсиониране.
Да казвам ли на колко жени не трябва изобщо да се дава книжка .... ?
Two beer or not two beer ?
Наздраве и чао .. отивам да си махна главата че не ме слуша днеска май ...Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениекакви хора търсиш в темата на алкохолиците, бре..
Направо ме уби тази дама - аз си мисля, че я възхищавам с професионални умения и интелект, а то какво излезе, но ми се стори, че много се кефи от моя брандинг.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеЩо са заяждаш сега ?
Да казвам ли на колко жени не трябва изобщо да се дава книжка .... ?
Two beer or not two beer ?
Наздраве и чао .. отивам да си махна главата че не ме слуша днеска май ...
Но и ти знаеш, че имам право (в смисъла извън шегата).
Наздраве и бегай да си махаш, квото там си решил
---------- Post added at 20:57 ---------- Previous post was at 20:55 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТи се шегуваш ама интуитивно усещам как ми пада имиджа след два дена писане тук, което пък ме наведе на един разговор с колежка, на който ми сподели, че за нея моя брандинг е "бира и рок" - т.е винаги когато виждала бира и чуела рок се сещала за мен.
Направо ме уби тази дама - аз си мисля, че я възхищавам с професионални умения и интелект, а то какво излезе, но ми се стори, че много се кефи от моя брандинг.
Людете с дефицит на личен живот си създават преживявания. Ти си широко скроен. Вярвам, че това не може да разклати душевния ти мир.
Comment
-
Кво да му разклати.....че не те разбрах?!?
Според мен си е било направо покана да си махнат главите на некой рок купон...па после квото сабя покаже.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеВярвам, че това не може да разклати душевния ти мир.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеКво да му разклати.....че не те разбрах?!?
Според мен си е било направо покана да си махнат главите на некой рок купон...па после квото сабя покаже.
Мъжкото съсловие имате странно тълкуване на женските изяви, та може и да си прав по своему
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеE - не знам.
Мъжкото съсловие имате странно тълкуване на женските изяви, та може и да си прав по своему
Като има нещо - право куме в очи и толкова, иначе едия казал едно, па другия разбрал друго и става манджа с грозде.
Брулваш истината и се ослушваш с времето и гледаш реакции.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНа мен пък ми се струва, че изобщо не трябва да се тълкуват женските изяви, защото настава голям хаус.
Като има нещо - право куме в очи и толкова, иначе едия казал едно, па другия разбрал друго и става манджа с грозде.
А те пък очакват да се сещате
Отивам да си приспя наличното чаве и може пак да намина, ако то не ме приспи.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНа мен пък ми се струва, че изобщо не трябва да се тълкуват женските изяви, защото настава голям хаус.
Брулваш истината и се ослушваш с времето и гледаш реакции.
Само дето всички си мислим все за едно и също както и да го овъртаме0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
Comment
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеТъй де тъй.
Само дето всички си мислим все за едно и също както и да го овъртаме
Ай, до после.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеБаш там ви е грешката - че очаквате жените да ви говорят право куме в очи
А те пък очакват да се сещате0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеОтивам да си приспя наличното чаве и може пак да намина, ако то не ме приспи.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеНе знам защо изобщо си мислиш, че всички могат да мислят
Тва с мисленето е сложен процес.
Ама инстинктите са си едни и същи.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
Вики не я чакам - тя замина на пазар преди обяд
Тошкооо,наказан си !
Наздраве
Намерих едно бяло вино...ужасно е“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
Comment