Първоначално публикувано от undy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Хора пишат пияни във форума!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениекАза,че свършили фъстъците......след по-късно...щяла да доде... ай ,че ми се разсъхнаха дъгите
наздраве бре хахаха155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщениедръж ги да не паднат колегааа.... пък аз отивам за бирчока156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениенема по-добра.вервай ми....душа човек....да отчупиш от нея,...
Comment
-
Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщениеизкара късмет женицата..... да ти е жива и здрава тогава. Ха наздраве за една от малкото добри тъщи, голема наздравица.благодаря да си жив и здрав и ти....
156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеудриииииииииии, голема наздравица.благодаря да си жив и здрав и ти....
Comment
-
колегата Rider_alfa155 без никакъв напън зае хубаво място в темата,а имено-на първия ред...поздравления...де го точката...пфф токича...156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеколегата Rider_alfa155 без никакъв напън зае хубаво място в темата,а имено-на първия ред...поздравления...де го точката...пфф токича...
Comment
-
А?
К'во ?
Кой кого чукал ??
Ааа на пияна глава не се смята ..
Наздраве .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
май нещо не ме разбра...аз ти се зарадвах...тука нема стари-млади....вчера-днеска....всичко е пиячка,смях и шеги....питай токича,каква душа съм...
156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеколегата Rider_alfa155 без никакъв напън зае хубаво място в темата,а имено-на първия ред...поздравления...де го точката...пфф токича...
пиших една лула
---------- Post added at 19:00 ---------- Previous post was at 18:59 ----------
.питай токича,каква душа съм...[/QUOTE]
убав човек с млада тъщааа155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеА?
К'во ?
Кой кого чукал ??
Ааа на пияна глава не се смята ..
Наздраве .
малее са като се замислих не е баш така....156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениемай нещо не ме разбра...аз ти се зарадвах...тука нема стари-млади....вчера-днеска....всичко е пиячка,смях и шеги....питай токича,каква душа съм...
Comment
Comment