If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Наздраве Токи4, ама така като гледам другите май са по велинградско та сме останали само битовите алкаши.
П.С.
Аз докато си намеря буквите те хората дошли!
Ти си бил жив бре
Преди няколко дни се разминахме на Цар Освободител ама аз се бях дигозирал "пак"
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Наздраве и на тебе roby
токи4 дека си бря маймуняк - кажи едно наздраве
Наздраве пичове от мъжки и женски род,
Ферарито се появи отново в махалата - явно онзи измамник го е бил скрил през зимата и сега отново радва окото ми с изящните си форми и червеният си силует.
И за всичко това разбрах, защото отново ударих една бира на терасата.
Ошмулих бира и половина, след като зъбарката реши, че ще ме бичи безупоечно и (тъй като съм още по-зла) вече мога да запретна ръкави. Някой да има мерак да се разберем по мъжки на двора, м?
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Comment