If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В офиса над бюрото ми техниците ми закачиха :
Администратора може да не ни е майка , но винаги може да ни *** маата .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Миналата седмица ядох печено пиле с бира - направо горчеше и не ставаше за ядене, ама се бяхме изправили край тенджерата няколко човека с отворени бири и всеки наливаше вътре.
ти сега кво ?! шмъ дразниш ли ? аз ядох само мусака ..
Добре си ти .. има кой да ти готви мусака
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
епа кво и толкова многото на мусаката ?! картофи, кайма и заливка .. не че се оплаквам де жената я прави баж като истинска но друго си е некое контра филенце на грила
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
епа кво и толкова многото на мусаката ?! картофи, кайма и заливка .. не че се оплаквам де жената я прави баж като истинска но друго си е некое контра филенце на грила
Ако жена ти прочете т`Фа и утре ти сготви пак, значи много трЕбрава да я носиш на ръце
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Ако жена ти прочете т`Фа и утре ти сготви пак, значи много трЕбрава да я носиш на ръце
по тез въпроси бая скандали сме имали .. жената освен да троши алфите друго не прави, имам предвид не чете авто форуми .. а за кулинарния проблем в домакинството както се казва - ти майка, ти баща ..
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Ааа то и зъби трябват да го джвакат и бира за да минава по-лесно надоле .
по тез въпроси бая скандали сме имали .. жената освен да троши алфите друго не прави, имам предвид не чете авто форуми .. а за кулинарния проблем в домакинството както се казва - ти майка, ти баща ..
Късметлия : )))
Наздраве!
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Comment