Известие

Collapse
No announcement yet.

Първият наказан Голфаджия!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от 156DeSilva Покажи съобщение
    Прав си след чипа малко коли ще го бият,защото колата ще дреме в бокса
    Я пак ?
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Я пак ?
      Нека да не превръщаме темата в За и Против Ремапа.

Comment

130 коня ще биеш ама друг път особенно пък с 3 коли, най-вероятно това е бил 115
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Добре, че си му показал, че алфаджийте са по-нагоре от "голфаджийте"...
          Начина по който е описано поне за мен говори за някаква изненада от случката, тоест явно си имал голям респект към голфа преди да го накажеш...

Comment

За респект да имах да но според мен дори и да е 130 к.с. няма шанс...не го знам тоз колко е бил дали 130 или 115 к.с. но за мен беше важно че е ......ски бек видно от поведението на шофиране.Нямам нищо против колата голф или тези които я карат обаче, дали случайно, дали не все така се случва, че всеки 2-ри голф се кара по селски начин и от пълни ч......ани.Що примерно не се носят такива легенди за някой дето кара хонда сивик.........има ги много в града.......що не говорят за Рено Меган Коуч......също ги има много.....явно си има причина замислете се
            Last edited by syfer; d.m.y г., 08:49.
            Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
            Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Comment

Не се носят легенди за Сивика и Мегана, ама пак са два добри примера за явлението, което описваш - селско каране, чалга, мазнотия. Има и алфисти дето са подобни типове.

Факт е, че има много хора дето мразят голфове. То бива да не ги харесва човек, ама чак пък да ги храни и да го е яд толкова... трябва да има някаква причина.
              по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

ПрЪвиO наказан 'ГоУф' не е важен. ВАЖЕН е последниO
                sigpic

Comment

това с ремапа незнам като искаш по бърза кола си взимаш по мощен мотор.Се пак инженери са решили колко коня да бъде колата.Въпреки,че и аз се изкушавам да сложа.

Comment

Working...
                  X