Първоначално публикувано от Pastora
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ПроблЕми
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеАбе карам си е ся и забелезвам следните проблемчета
1. Над 180 се появява някакво свистене
2. След 230 набира бавно на баир
3. Над 200 имам чувство че харчи 12/100
4. Каката до мен до 160 говореше, след 220 не й се чваше дишането
Да ходя ли на диагностика? Ще си покаже ли от какво е? Нз кво да правя и ми е притеснену.
Имам странното чувство че и на теб и на колата ти НАФТАЛИНА ви е дошъл малко в повечко.Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Comment
-
И като се събуди какво стана ?0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Дойнофф оти не си караш по чукарите ами се пънеш по магистралта ?
Я кви арни снимки излизат по горските пътеки .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеКаката я за сега е шубе в гората и затва така
Comment
-
Ква мечка бе, виж му снимките от феста - он почти кьосеI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеАбе карам си е ся и забелезвам следните проблемчета
1. Над 180 се появява някакво свистене
2. След 230 набира бавно на баир
3. Над 200 имам чувство че харчи 12/100
4. Каката до мен до 160 говореше, след 220 не й се чваше дишането
Да ходя ли на диагностика? Ще си покаже ли от какво е? Нз кво да правя и ми е притеснену.155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеНякой мод да му премести темата на момчето във 'ферари форума'. Там в 'общ технически' не може да не е описано как се отстраняват тези проблеми.
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеИли да се допита до НасаTormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениене сте прави и двамата щото нищо не знаете GTV-то на Търтей е с мотор от есклас и е на газ ... ако не е - ще стане
от гейката е маторяяяяя ....
Условието е да е била розова гейката бачеее
З`еби матотря на GTV-то ами откога Дойнофф мина на жени ? ПОследно беше на котки ... да немговорим ,че беше мъжка котката .
Хм... къде е Вики да ни осветли по въпроса ?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
Comment