If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И около 180-200 вече са и били свършили батериите - затова е и замлъкнала
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Бахахаххаххахаххах ахахахххахах ооооо не някой ден ще се пръсна от смях у тоа форум
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Абе карам си е ся и забелезвам следните проблемчета
1. Над 180 се появява някакво свистене
2. След 230 набира бавно на баир
3. Над 200 имам чувство че харчи 12/100
4. Каката до мен до 160 говореше, след 220 не й се чваше дишането
Да ходя ли на диагностика? Ще си покаже ли от какво е? Нз кво да правя и ми е притеснену
Абее брато.. Ръйш и аз имах същият проблем.Чичо ми имаше алфа и ми вика, че много вървели ръйш ли и аз за това си зех една такава.Ама брачеда каза, че много се чупели и много горели и наистина така.И мойта толкоз гори и не ще да върви бъиру на горе и на мойта нещо не й е наред оборотомера.На всички коли оборотите са до 8 000 а мойта е 1.9 JTD и оборотите до 6 000 .Що така брачет.....сигурно са й сменяли целият километраж и са го превъртяли.Тя показва сеаг 25 000 км. мислех си, че може да са реални щото колата е 98 г. ама като видях тоз оборотемер може и да са ме излъгали и да е на повече колата.Инъче аз ходих на диагностика и майстора вика нищо не може се направи по добре да съм махал колата.....гледам големия брачет сега взе гоуф 4 и много доволен.чел някъде в някакъв форум, че частите им били еВтини и за това мисля, да продавам алфата щото майстора вика че не стрували.Ами тъй .Ако някой се интересува да пише мога да я продам на него.Мисля, че километрите все пак може са реални.
Comment