Известие

Collapse
No announcement yet.

Що всички предавания...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами незнам, ама аз много се забавлявам, като гледам тука в София как се амбицират хората от регистрационната табела на колата ми, започват се едни изпреварвания, състезания, засичания и т.н. а пък това някой да ме пусне някъде където съм без предимство ако се случи го помня 3 дни
    Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Първоначално публикувано от ogi100 Покажи съобщение
      Ами незнам, ама аз много се забавлявам, като гледам тука в София как се амбицират хората от регистрационната табела на колата ми, започват се едни изпреварвания, състезания, засичания и т.н. а пък това някой да ме пусне някъде където съм без предимство ако се случи го помня 3 дни
      Че каква е колега регистрационната табела.А и да добавя отностно шофирането ми по София (и не само там)винаги съм гледал да съм толерантен и да давам предимство дори когато съм на пътя с предимство.Неказвам че Софянци не ми правят предимство в Перник.Има и такива и такива,дето пускат и дето не пускат.А и много пъти при неправилно изпреварване и предпоставки за птп несъм позволявал да бъда изпреварен и веднага псуван от шофъора и след като вижда че съм го спасил ми благодари макар да ме псува преди това.

Отностно предаванията ги гледам щот се забавлявам с тия простаци
      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
        Че каква е колега регистрационната табела.А и да добавя отностно шофирането ми по София (и не само там)винаги съм гледал да съм толерантен и да давам предимство дори когато съм на пътя с предимство.Неказвам че Софянци не ми правят предимство в Перник.Има и такива и такива,дето пускат и дето не пускат.А и много пъти при неправилно изпреварване и предпоставки за птп несъм позволявал да бъда изпреварен и веднага псуван от шофъора и след като вижда че съм го спасил ми благодари макар да ме псува преди това.

Отностно предаванията ги гледам щот се забавлявам с тия простаци
        ми с ПК регистрация си карам, когато я купих реших, че ще ми е по-лесно да мина в КАТ Перник и така и направих за това иде реч... та сега се забавлявам от факта
        Естествено, че има толерантни и не-толеранти шофьори навсякъде, малко преекспонирах разказа си за повече художествен ефект
        Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Регистрационната табела, както и месторождението/местоживеенето нямат нищо общо със селяндурщината и простотията - то си е до манталитет и възпитание.

П.П.
          Моите 5 стотинки.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

И все пак да не забравяме какво е пернишка катастрофа - да караш в насрещното и да те ударят отзат.Нормално РК -petstin konyaВсичко в кръга на майтапа , моля никой да не се засяга
            ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Аз пък не разбирам по каква причина се засягате? За всеки град има някакъв фолклор, просто Перник е най-близо до София и най-се набива на очи.
              А кво да кажем за моя мил роден град, дето и със самолет да минеш над него хващаш трипер!
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                Аз пък не разбирам по каква причина се засягате? За всеки град има някакъв фолклор, просто Перник е най-близо до София и най-се набива на очи.
                А кво да кажем за моя мил роден град, дето и със самолет да минеш над него хващаш трипер!
                Кой е тоз твоя град бе колега?
                Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                  Кой е тоз твоя град бе колега?
                  Тва е един град прочут - град на курви и на студ!
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Вчера беше -9.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Враца ?
                      In God we trust, all others pay cash.
                      Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                      Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Плеен да ге ?
                        sigpic
                        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                        Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
                          Враца ?
                          Не, във Враца гарга не каца
                          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

В таз казарма запасна,майката ни се е*а
                            155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                            Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

На времето много се ебаваха с Чирпан.
                              Там буквално в два часа самолет беше нарязал трабант, коза беше обесена на бариера и още две простотии, коиото не си ги спомням. Имаше даже и песен.
                              Иначе Перник си е град, като всеки друг, даже изостава чувствително в диващината по улиците от доста други градове.
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Продължение на предишния ми пост по темата:

Пътувал един човек из България и за негов късмет вечерта го сварила в Перник. Започнал той да търси хотел и заразпитвал:
                                - Да знаете тук някаде наблизо да има хотел?
                                - Не, няма!
                                Пита втори - и той не знае... минали още няколко човека и на последния вече гостенина на града не издържал и попитал:
                                - Добре де, като дойде тук някой в този град - къде нощува?
                                И му отговорили:
                                - Е, пааааааа... У поуикуиниката
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Working...
                                X