Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнениe за Крайслер 300 C

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

нема лост, като на ХФ-а на Ягуар е въртока (нещо като копче на Перла 05). И аз исках ръчна ама нема
    Range Rover Vogue 4.4
    Rexton 270 cdi
    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Заеби, отказАх са.
      Аз на Перла 05 не овладях кое къде седи на тоя програматор, та камо ли да карам кола така.
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

tanatos да намяташ снимки да го видим като го вземеш . Рейнджа ми е много на сърце , но не съм дорасал достатъчно да си го отглеждам
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

И аз подкрепям Кики. Тоз крайслер отвън е ОК ама вътре си е хамериканска талига, не е достатъчно стабилен и интериора някак си.......100 пъти по добре е брат му Е280 примерно, и като лукс и като комфорт и като стабилност и т.н. А ако искаш танк една 7-ца и забравяш за всички останали коли
          Пък и краислера ще дойде малко като Алфа, сега ще го вземеш скъпо а после ще си го чукаш в главата и никакви пари няма да му вземеш.

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
            има .. имах предвид като този от Dukez of Hazard

Да така съм съгласен.Помислих че говориш за последния
            ALFA ROMEO 156 2,O TS 2000
            PONTIAC GRAND PRIX-GXP 5,3 V8 340hp,2008
            CHEVROLET SILVERADO 2500 HD-6,0/V8 360 HP,2006
            http://www.youtube.com/watch?v=uEcZH...&feature=g-upl

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
              tanatos да намяташ снимки да го видим като го вземеш . Рейнджа ми е много на сърце , но не съм дорасал достатъчно да си го отглеждам
              Подръжката е само бензин Сега новия ще е пак 4,4 ама дизел.Мислех си ауди Q7 6.0 дизела ама не ме кефи, много ми е масова. Ако ти харесват не толкова масовите коли вземай крайслера, кеф цена няма
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi

Comment

В интерес на истината не харесвам кобмита, но 300С определено е за това направен, чудесна семейна кола

От тук нататак нищо друго не ми харесва, особено интериора грам не ми пасва на виждането как и какво трябва да е вътре в колата.

За големи коли определено ми харесва А8 със face lift след 2005г., както и S класата W220 2000-2005г.

Другите коли който с удоволствие бих си купил и карал са Ауди А4 Б8, Фолксваген CC и БМВ 5 F10 за мен най-доброто предложение от изброените!

Успех на колегата и да си вземе това което му е на сърце!
                sigpic
                ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                0889 636 093

Comment

Колега, за тези пари що не погледнеш и Тезиса? не по-стар от 4 години. От вън е малко грозен, докато свикнеш, но вътре е уникален. Мотори 2.4 20в-дизел или 3.2 бензин.
                  Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Тезиса вътре е страхотен , но отвън все едно има психични проблеми
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

според мен това е доста по-хубаво

Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Ако ще е голям седан - 166 ФЛ ми се струва доста удачна идея
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

това е и моя фаворит
                          Mercedes C 200 compressor

Comment

огромен седан с предно, чуднооо. Човека иска "танк", нещо масивно.Темата е със заглавие за Крайслера,не за Алфа..Пак се започна с конските капаци
                            Range Rover Vogue 4.4
                            Rexton 270 cdi

Comment

Волво S80? Ягуар?
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

То това са си Фордове
                                А 166 едва ли може да се мери по нещо с Е280.... примерно
                                sigpic

Comment

Working...
                                X