Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнениe за Крайслер 300 C

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колега, задръж да излезе новата Ланча на базата на 300-С и вадиш едни 100+к и си в джаза.
    Всички във форума ще са доволни, че си взел италиянско.
    п.с. В кръга на шегата, разбира се.
    Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

• Значи , въпроса с електрониката го обсъдихме
      За окачването чета в на Мерцедес форума , все противречива информация ... но като цяло е стабилна платформа .
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
        Значи , въпроса с електрониката го обсъдихме
        За окачването чета в на Мерцедес форума , все противречива информация ... но като цяло е стабилна платформа .
        Нямаш ли начин да намериш подобна кола да направиш с нея едно завойче. Ако не отиди при дълъра на мерцедес и карай тестов модел, неможе да нямат..
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi
        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
          Нормално ама не и за този форум, тука като кажеш, че оглеждаш автомобил от марка различна от алфа, веднага ти се обяснява как требва да си вземеш точно алфа щото "ши ис да бест". И никоя друга кола неможе да ти даде това дето алфа ти го дава(киснене по сервизи)
          Ми тва също е нормално - все пак форумът е на Алфа Ромео. Аз пък не мога да разбера хора, които не харесват нищо в марката, нямат такава кола, за чий грездей влизат? Аз като не харесвам например Ауди не влизам в техния форум да им обяснявам какъв скъп и рошлив Холцваген карат.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Е какво от това като е на Алфа Ромео?? Хората дето нямат такава кола влизат за да четат мнения като твоето и да умират от смях.Можеда не сме дорасли да караме Алфа..може да не можем да си позволим да я подържаме, но това не означава, че не я харесваме.По-евтино да ми излиза да карам кола за 100к и да не знам къде е сервиза отколкото да карам алфа.Но това не означава, че алфа не ми е симпатична и по някакъв начин не симпатизирам на марката.
            Range Rover Vogue 4.4
            Rexton 270 cdi

Comment

Е какво от това като е на Алфа Ромео?? Хората дето нямат такава кола влизат за да четат мнения като твоето и да умират от смях.Можеда не сме дорасли да караме Алфа..може да не можем да си позволим да я подържаме, но това не означава, че не я харесваме.По-евтино да ми излиза да карам кола за 100к и да не знам къде е сервиза отколкото да карам алфа.Но това не означава, че алфа не ми е симпатична и по някакъв начин не симпатизирам на марката.
              Е а недей да умираш, че ще ми тежиш на съвестта. Постът ми не беше за тебе, ма явно за тук е поговорката гузен негонен бяга.
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Нямаш ли начин да намериш подобна кола да направиш с нея едно завойче. Ако не отиди при дълъра на мерцедес и карай тестов модел, неможе да нямат..
                Ами най-близкия ми дилър е в София ( мисля , че в Пловдив няма ) . В краен случай може и да се разкарам до там .
                Не се карайте , празници са
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

• Е не се караме де, споко Говорим си малко по твърдо

В Пловдив има Балкан Стар.
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi

Comment

• http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...204&f1=details
                    Чичо Джаг

Comment

• Много го харесвам Ягуара , но мой познат го има от доста време и доста пари наля по него ...
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

• улични танкове искаш - е ги на...
                        Attached Files
                        блаженни са низшите духом...

Comment

Много го харесвам Ягуара , но мой познат го има от доста време и доста пари наля по него ...
                          Моя шеф има такъв ягуар и досега само за консумативи е влизал в сервиза и за пребоядисване на разни детайли. На 90 000 км е.

Иначе ако искаш танк, който е различен от всико- ситроен Ц6, въпреки, че аз не бих си го взел
                          Lexus IS200

Comment

Много го харесвам Ягуара , но мой познат го има от доста време и доста пари наля по него ...
                            Е, колега, ако си мислиш, че ще купиш лимузина на 5-7 години и няма да даваш пари по нея ...

Comment

• Тока, баце, качи се в един 300Ц да видиш, че няма да ти хареса.... прозорчетата са му по една педя, дагоева. Като в някакво инкасо си....
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                Тока, баце, качи се в един 300Ц да видиш, че няма да ти хареса.... прозорчетата са му по една педя, дагоева. Като в някакво инкасо си....
                                Така ще направя . Разбрах , че нашия кмет го возят в 300 Ц , а шофьора му ни е клиент та ще го помоля за едно кръгче . Ситроен Ц6 не ми харесва , изчанчен ми е ... като Вел Сатис на Рено . Снощи бях на маса с близък семеен приятел който има Е класа ... купува си я нова 2004-та година и сподели че е много доволен от платформата . Колата е на 400 хиляди вече .
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X